Suunnittelin että tänään voisin laiskotella rauhassa kotona ja katsoa mahdollisesti levyllisen tai pari Gilmoren tyttöjä. Ongelma on kyllä vähän se, että katsoin silloin heti muuton jälkeen kakkoskauden ekat jaksot ja haluaisin kyllä katsoa sitä ykköskauttakin, mutta en oikein tiedä mistä aloittaisin kun ensimmäisiä en välttämättä jaksaisi katsoa - toisaalta haluaisin nähdä nekin, äh. Joka tapauksessa lakaisin äsken lattian ja siivosin tuota kaaosta pienemmäksi, joten ansaitsenkin löhöillä :D

Olin perjantaina Radion sinfoniaorkesterin konsertissa kun pikkuserkkuni soitti päivällä että kiinnostaisko lähteä. Brahms oli hienoa, Schönberg omalaatuista ja yleisesti tykkäsin, haluaisin kyllä käydä klassisissa konserteissakin enemmän ja selailinkin tämän kauden ohjelmistoa; ainakaan rahasta lähteminen ei ole opiskelijahinnoilla kiinni, jonkun vain pitäisi sanoa mulle että mennään kuuntelemaan tuota, oma klassisen tuntemus on kuitenkin vielä sen verran lapsenkengissä että sieltä ohjelmistosta ei mikään pompannut ehdottomana esiin.

Aiheen tiimoilta random-fakta minusta: jostain syystä tykkään kauheasti kuunnella kun orkesteri virittää ennen konsertin alkua. En nyt löytänyt aivan täydellistä ääninäytettä kun kaikki Youtubessa on joko kamalalla äänenlaadulla tai sitten jotenkin omituisesti virittäviä, ne harvat kerrat mitä olen päässyt livenä kuulemaan se on vastannut lähinnä esmes tämän videon kolmatta ja isoäänisintä osiota eikä niillä ole ollut tuollaisia alkulämmittelyjä, no mutta ihan sama. Se on kiva ääni :)