Musta on jotenkin aiheellista lainata sitä tekstinpätkää joka sai mut alunperin löytämään SBP:n, joskus viime syksynä luin jotain random-lj:tä koska siellä oli mainioita jaksottaisia House-kommentaareja, ja sitten sieltä päädyin yhden toisen random-tyypin lj:hin, ja profiilista "--if you know Shoebox!Remus, you know an awful lot about me" ja sitten piti ottaa selvää ja minä voisin ihan yhtä hyvin käyttää tuota lainausta omassa profiilissani.

Ei mitään pointtia, teki vaan mieli pohjustaa yhtä facebookin xkcd-yhteisön kuvaa, (ja Pratchett ♥) ja jonkun pitäisi kertoa Remukselle tuo. Tosin en tiedä mitä sitten tapahtuisi. (mutta So basically libraries are just really polite blackholes that have learned to read on aika söpöä.)

ja koska tästä on tulossa aika multifandom-merkintä (näin lyhyessä ajassa, musta tulee vielä hyvä tässä), niin todettakoon että Tikin kommentti Frysta ja Lauriesta Hobitissa oli aika helmi, ja ihan randomisti että katsoin FotRin tuossa toissayönä ja oikeastaan koko ajan Moriasta eteenpäin mietin fysiikan lakeja sen typerän portaikkokohtauksen takia. (ja vielä yksi, Don Rosalta: "pidätän teidät epäiltynä fysiikan lakien rikkomisesta!")

mulla ei edes ollut erityisen hyvä päivä. paitsi että ostin suklaata.