Ruotsinkoe on ohi, englanninkoe on ohi, autokoulun alku on ohi. Historia huomenna ja olen jaksanut lukea suunnilleen toiseen sortokauteen asti, mutta luotan hyvään tuuriini (YH1 ^^) sekä siihen, että ehdin tänään lukea. Tänään on tosin vielä tanssiharjoitukset, mutta eihän niihin mene kuin hetki. Huominen on vähän kinkkisempi kun pitäisi ehtiä tekemään ihan järjettömästi matikantehtäviä ja kokeeseen ja autokoulun teoriaan ja pianotunnille ja laulutunnille. Ynh.

Jostain syystä musta nykyään tuntuu siltä, että vaikka mulla kuinka olisi sanottavaa kun alan kirjoittaa, en saa mitään niistä ylös. Tai sitten niitä ei yksinkertaisesti ole, mutta minä vain kuvittelen jotain muuta. Oli tosin ihan kohtuullisen kiinnostavaa istua melkein tyhjässä koulussa auditorion lavalla katsomassa Green Wingiä (pakkomielle?). Ruotsinkokeessa mietin, että olenko jotenkin itsekiduttamisesta pitävä ihminen, kun se jännityksen tunne tuntui melkein hyvältä, eikä siitä aina edes tahtoisi päästää irti.

Pitäisi mennä käymään terkkarilla. Itse lääketieteellisen käyneenä diagnostikkona ehdin jo päätellä että mulla on iskias, mutta enpäs nyt sitten tiedä. Ja pelkään ilmeisesti maadoittamattomia pistorasioita.