Jotenkin äärimmäisen huvittavaa kuunnella kun Coldplayn porukka puhuu Rammsteinista ja Chris Martin miettiin miten se oikein äännetään, rammstien vai rammstein. Muutama muukin asia naurattaa/hymyilyttää, mutta se ei varsinaisesti että on taas vähän kriisi kun kaikki ihmiset joiden blogeja luen osaavat kirjoittaa kaikenlaista fiksua ja minun merkinnöissäni ei näytä olevan oikein mitään sisältöä, suurin osa on lähinnä erinäisten asioiden ihquttamista.

( :'DD    "Paul McCartney... from The Eagles!"   Miksei Suomen radioissa ole mitään tällaista? "All right, tupée.")

Kävin maanantaina taas ajamassa ja kipaisin samalla reissulla Prismassa hakemassa Viva la Vidan itselleni synttärilahjaksi (ja sellaiseksi etukäteen-ajokorttilahjaksi. kirottua ettei meidän auton cd-soitin toimi). Musta tuntuu että voisin tykätä Coldplaysta ihan hulluna jos pääsisin oikeaan mielentilaan. Pidän kyllä jo valmiiksikin, mutta mun pitäisi osata keskittyä tarpeeksi että osaisin kuunnella niitäkin kappaleita jotka eivät heti kättelyssä hypi korville. Läpikuuntelumetodini ei kai vain ole tarpeeksi tehokas varsinkin kun ottaa huomioon sen ettei kansilehdykässä taaskaan ollut lyriikoita (paitsi pätkittäin, oli kyllä mainiota taidetta). Hain kyllä kirjastosta sitten X&Y:n kun sekin jäi aikoinaan vähän huonolle kuuntelulle, pitää huudattaa sitäkin läpi jos vaikka alkaisi aueta.

(oi, live! life in technicolor <3<3<3)

Ja sitten voin ylpeänä julistaa lukeneeni kirjan! käytin eilen illalla Agatha Christien Bertramin hotellin kahteensataan sivuun vajaat kolme ja puoli tuntia - ensimmäinen finished kaunokirjallinen teos melkein puoleen vuoteen! Ehkä tämä vielä tästä... Löysin myös (kukkaruukkuun) netistä parituhatta screencappiä Jane Eyre -minisarjasta (tosin en ihan omin avuin) eikä niiden oleminen koneella ainakaan varsinaisesti jouduta sitä lehtijuttua joka pitäisi saada edes aloitetuksi.

Konsertti (ja haastattelu) on varmaan bbc:n sivuilla vielä muutaman päivän. <3