Arvatkaahan olinko vähällä huutaa muutamankin kerran jes!! (nostin kädet kyllä ilmaan :P ) kun lueskelin vanhaa ystävääni Ylen ulkomaiset sarjat -sivua. Vähän väliä näköjään tulee uusintana vähintäänkin puolihelmiä. Tässä suositelmani tälle keväälle:

Anna ystävämme. En ole ihan varma olenko äärettömän kiinnostunut noista ennennäkemättömistä jatko-osista, mutta ne ennennähdyt ovat kyllä silkkaa rakkautta. Viimeksi tämä taisi tulla FST:n ohjelmistossa joitakin vuosia sitten, ja on silloisten ruotsitekstien takia varmaankin ensimmäinen asia jota olen joutunut katsomaan pelkän englannintaidon nojalla (ja alkeellisen ruotsini mutta ei puhuta siitä), ainakin jos jotain Euronewsejä ei lasketa :D Tulee kyllä näköjään aamulla, mutta minähän en näillä näkymin ole menossa töihin [22].

Komisario Lewis. Minä en koskaan tykännyt katsoa Morsea, koska en koskaan tykännyt Morsesta itsestään, pthyi. Lewis sen sijaan oli kivempi tyyppi, siis sen vähän perusteella mitä olen ikinä Morsea jaksanut katsoa. Ja hei brittidekkarit pienempikuinkolme :)

Äskeisen viimeinen lause pätee myös Midsomerin murhiin.

Sekä tavallaan myös sarjaan Murha mielessä, jota en tosin suosittele herkkävatsaisille/hermoisille. Muille sen sijaan kyllä. Tosin nämä jaksot ovat nyt neljännen ja viidennen kauden uusintoja, ja henk.koht. mieluummin näkisin kaudet 1-3 koska niiden kohdalla on aukko sivistyksessä tai ihan niitä uusia jaksoja. Nyt uusittavat olen nähnyt melkein kaikki, mutta en siis kaikkia ja hyvin pääsee kärryille, jos ei välitä sitä että koko fandom on unohtanut Alexin melkein täysin ja Carol puolestaan on nimenomaan kausia 1-3. Mutta siis Tony Hill on ihqdaa ja niinpoispäin.

Monkia valitettavasti tulee enää muutama jakso :(

Politiikan nappula on kanssa ihan pirun hauska kun on koukkuuntunut poliittiseen satiiriin. Vielä voi katsoa kun ei siinä sellaista hallitsevaa suurta juonikaarta kai ole, joka olisi välttämätön tajuta. Jos on sellaistakaan jota ei tarvitse tajuta, en minä tiiä :D

Puuhaa ja pullateetä. Ihan oikeasti katsomisen arvoinen vaikkakin on nimellä pilattu sellaiseksi mummosarjaksi ettei sitä kukaan katso vahingossakaan >.< Yleishenki on kyllä leppeä ja ei mikään synkkis, mutta oikeasti välillä kävi mielessä että tämä on ehkä maailman sairainta huumoria, ehkä juuri sen kontrastin takia. Alkaa tänä lauantaina! Ehdottomasti kannattaa tutustua.

Terapiassa on jo muutaman viikon ehtinyt pyöriäkin eikä varmaan kaikkiin iske koska päällisin puolinhan siinä ei tapahdu melkein mitään, tai ainakaan miljöö ei kauheasti muutu ja suurin osa muutenkin on sohvalla istumista. Silti olen ihan koukussa, mainioutta.

Tie Avonleaan on mulle ihan vieras, mutta Montgomery-fanina ja potentiaalisena ruudun ääreen liimautujana ajattelin senkin mainita :D

Muitakin ihan hyviä tuolla listalla olisi, mutta tuossa taisivat olla ne kiinnostavimmat. Ainakaan William & Marya en enää katso kun sen olen nähnyt varmaan jo kaksi kertaa :D Kaukaiset rannat puolestaan tulee ihan ihmeelliseen aikaan, muuten voisin ehkä jopa katsoa kun olen nähnyt sen vähän aukkoisesti.

Lisäksi ärsyttää kun en tule toimeen FST:n sivujen kanssa, joten joudun ihan vainoharhaisesti kyttäämään tv-ohjelmasivuilta lehdistä että jos vaikka Komisario Lynley jatkuisi taas joskus.

 

Että eipä näitä nyt niin paljon ollut :D Toivottavasti kesän sarjatarjonta on yhtä kivaa kuin viime vuonna ja voi tulisi nyt jo edes joskus ne Foylen sodan loput jaksot!

 

(Toivottavasti linkit osuivat kohdilleen kun en minä niitä enää jaksa tarkistaa.)