Vihaan koulun nettiä koska se ei toimi koskaan ikinä ja hävittää minun hienot blogikirjoitukseni. Vihaan mennä pianotunnille tietäen etten ole harjoitellut kahta tahtia enempää vaikka todellakin olisi pitänyt. Ei minulla edes ole verukkeita, paitsi se ihmeellinen aikajako - torstaina ei vielä jaksa, perjantaina ehkä, viikonloppuna ei tunnetusti saa mitään aikaan ja maanantaina ja tiistaina onkin jo myöhäistä.

Katsoin eilen televisiosta Northanger Abbeyn ja luin Syrjästäkatsojan tarinan loppuun, tänään aloitin Tuulen viemää ja mulla on selvästi joku kausi taas menossa. Tosin katsoin äsken Vikatikin ensimmäisen jakson jälleen kerran you're eating the coffee! tällä kertaa Harun kanssa, ja tiesin olleeni oikeassa. Nyt oikeastaan odotan vain BBC:n Oliver Twistiä Suomeen, koska siinä näyttelevät sekä JRT että La Gomez (se kuva, se ilme!). Lisäksi olen tänään menossa taas optikolle, mikä tarkoittaa autuasta lintsaamista historiantunnilta.

Olo on vähän nuutunut, vaikka tehtiin jo suunnitelmia the spoon of destinystä, mutta minkäs sille voi kun on tällainen tyttö.