Tuli eilen postissa! Arvatkaa mihin kului eilisilta sen jälkeen kun olin ensin selvinnyt kotiin (myöhästyttyäni pianotunnilta ja muuta mukavaa). Olen vielä sen verran mykistynyt, etten osaa vielä alkaa kommentoida - onhan se jotain suurta. Jossain vaiheessa kuitenkin yritän saada siitä perinpohjaisen arvion kirjoitettua, sitä musiikkidiplomia varten. Linja-autossa loppuivat cd-soittimen patterit, ja ehdin angstata ehkä vartin verran kunnes pääsin kirmaamaan kauppaan.

Koeviikko alkoi eilen hulvattomasti filosofian kakkoskurssin kokeella. Ilokseni siinä kysyttiin deontologisesta etiikasta, joka oli ehkä vahvin alueeni koko kurssista (ja siltikin sain vastattua korkeintaan tyydyttävästi..). Yhteen tasa-arvokysymykseen vastasin mielestäni ihan hyvin, jos yleensä vastasin kysymykseen, koska en ollut yhtään vakuuttunut siitä, että kysymyksessä tarkoitettiin sitä, mitä minä kuvittelin siinä tarkoitettavan.

Äsken sitten tylsistyin englanninkokeessa selvittyäni siitä ~tunnissa, ja koska poistua saa vasta puolentoista tunnin kohdalla, niin huoh. Vielä pitäisi tunniksi kehittää tekemistä ennen kotiinlähtöä. Sitten varmaan pitäisi kirjoittaa ja hoitaa kaikkia asioita kun huomiseenkaan ei tarvitse lukea, mutta luultavasti vain kuuntelen DPP:ta.