Olen tosiaan (näköjään) kirjoittanut Imaginarya jo vuoden päivät, mietin tänään että joskus huhtikuussa se oli, mutta se näkyikin olevan tänään. Silloin oli näköjään kanssa matikankoe (analyyttinen geometria), kuten tänäänkin, mutta sillä erolla että silloin kokeeni loppuivat siihen kun tällä kertaa ne alkoivat tänään.

 "Jos en olisi niin taikauskoisen vainoharhainen, väittäisin jopa kokeen olleen helppo. Laskinta en ainakaan käyttänyt muussa kuin tarkistuksessa ja yhden likiarvon laskemiseen..."

Köh. Jos en olisi niin taikauskoisen vainoharhainen, väittäisin kokeen (numeerisia ja algebrallisia menetelmiä) olleen helppo. Tai ehkä olen vähemmän vainoharhainen kuin vuosi sitten koska uskaltauduin opettajallekin sanomaan että ei se nyt kai kauhean vaikea ollut (ja osasin (ehkä) vastata jopa bonuskysymykseen! go me!), ja se sanoi että sen oli tarkoituskin olla ihan kohtuullinen. Mutta laskinta ilman tämä kurssi olisi ollut mallia erittäin synkkä - kaikki nämä Newtonin menetelmät ja Simpsonin säännöt ja raja-arvot... Mutta odotellaan nyt ehkä tuloksia ennen kuin nuolaistaan. Vuosi sitten muistelisin saaneeni jotain mallia kympin.

Huomenna sitten bilsa eikä siitä sen enempää koska sitä todellakin pitää mennä nyt tai ei koskaan lukemaan. Paitsi että nauramista melkein vuoden vanhoille merkinnöille: piti muka kirjoittaa oma sivupohja, mutta mitäs sitä turhia, tämä on hyväksi havaittu ja onpahan mulla vähemmän tekemistä.