Minusta olisi vuosikymmenen paras veto jos tämänpäiväinen ulkoministerivaihdos ilmoitettaisiin huomenna Kokoomuksen aprillipilaksi. Ajoitus oli kyllä niin mainio.

En taaskaan osannut aprillata ketään (vaikka neiti J varmaan kuvitteli aamuista "orava!"-huudahdustani pilaksi kun se ei kai nähnyt sitä. Mutta käsi sydämellä - siinä pihassa juoksi orava. Ja enhän minä noin tylsiä piloja harrastaisi...) mutta olen kyllä taas ollut silmät auki pilojen varalta. Vihreän lohikäärmeen jekku oli kyllä parasta viihdettä aikoihin, ja sen eteen oli nähty näköjään vaivaakin ainakin reilun viikon ajan :P Vuotiksessa pilailtiin tasan samalla tavalla, mutta huomattavasti tylsemmin. Huomattavasti. Minulla sentään meni kokonainen uskonnon kaksoistunti lukiessani tuota Käärmeen pilaa, Vuotiksesta selvisin mallia minuutissa :D

Bilsassa meillä oli tänään risteytyskoe ja luulen päässeeni siitä aika kevyesti läpi kun osasin kai todennäköisyyslaskentaa jopa ihan matikan oppien mukaan, vaikka se tuskin oli edes tarpeellista. Mutta mitä väliä, koska ensimmäisessä tehtävässä piti risteyttää kenguruita, joilla jonkin geenin resessiivinen alleeli aiheutti venäläisaksenttisen ääntelyn ja dominoiva australianenglannin ^^ oli kyllä todellinen hajoamishetki.

Matikan taulutehtäväni oli melkein fysiikkaa ja fysiikanryhmämme ilmeisesti pienenee yhdellä tai mistä sitä vielä tietää. Mutta kurssit kuitenkin luvattiin suunnilleen minkä kokoiselle ryhmälle tahansa. Onneksi.

Ja tänään tuntui oikeastaan ensimmäistä kertaa keväältä kävellessäni koululta kylälle, mutta en tiedä onko se niin hyvä asia kun siitä tulee aina niin haikea olo. Sitten linja-autoasemalla kuvittelin noin sekunnin murto-osan verran nähneeni vastoin kaikkea todennäköisyyttä yhden ihmisen, ja sitten tuli vähän ikävä sitä, koska jotenkin se vain kuuluisi kevääseen.

look the leaves are dead, the moment's gone there's no surrender
forever now unsaid the words that might have warmed December
(PotF - Clevermind)