Auts, sattuu jalkaan, ihan kuin siinä ei olisi tarpeeksi, että olen lauantaista asti ollut flunssassa, ja että eilinen koulupäivä oli silkkaa tuskaa alusta loppuun, ja illalla sattui vatsaan ja päähän ja paleli ja oli kuuma, mutta mittasin lämpöä reippaasti alta kolmenseitsemän, joten lähdin kuitenkin kouluun.

Joo, jalkakipuni kyllä aiheutin ihan itse. Tänään oli fysiikkakilpailu, ja ihan piruuttaankin piti osallistua siihen perussarjaan. Istuimme sitten herrojen OKo ja J kanssa pikkuluokassa, ensin nauramassa kaikille kakkos- ja kolmoskurssin asioille ja sitten ahertamassa itse kilpailun kanssa. Varmaan siitä johtuen, ettei tämä ollut koe, ei iskenyt minkäänlaista angstia, vaikka tehtävät eivät olleet maailman helpoimpia. Sen sijaan naureskelin siellä tehtäville, tehtävien sanamuodoille, Keijolle ja OKolle, joka naureskeli omalle paperilleen. (Siis oikeasti, Mitkä seuraavista väittämistä ovat oikein tai väärin?) Lähdin sieltä sitten ensimmäisenä siinä vähän puoli neljän jälkeen kun piti ehtiä hakemaan avaimia, ja ensin säikähdin kun rappusissa oli niin kovin pimeää. Blondi kun olen, tajusin ehkä portaiden puolivälissä että niin, tänne saisi ne valotkin. Sitten katselin vain lähintä katkaisijaa, ja onnistuin astumaan vahingossa viimeisen portaan yli ja kaaduin melkein. Taitoin vähän nilkkaani, ei sille kai mitään käynyt, mutta kyllä siihen vähän sattuu.

Eilen oli niin huono olo, etten millään jaksanut kirjoittaa NaNoa kymppitonniin saakka, mutta katsoin siitä huolimatta vähän Yes Ministeriä. Se oli joku jakso, jota en ollut ennen nähnyt, ja repesin täysin kun Humphrey veti kohtauksen loppuun sellaiset kunnon off-camera-repsit. Ensin se nauroi ja meinasi kai jo lopettaa, mutta repesi sitten uudestaan, ja minusta se ei enää ollut näyteltyä vaan aivan tahatonta. Oli hauskaa juu :D

Huomenna on matinea enkä enää pääse soittamaan ennen pianotuntiani, joka on vähää ennen konserttia, mutta koska huomenna koulu alkaa joskus mallia yhdeltä, niin en millään olisi jaksanut mennä tänään kotiin ja sitten tulla tänne taas yhdeksältä. Mutta nyt yritän ehkä kirjoittaa vähän ja tehdä matikanläksyt, että voin sitten katsoa Sydämen asialla ja kirjoittaa vähän lisää.