En ymmärrä miksi aina silloin tällöin löydän itseni lukemasta Abitreenien keskusteluja kun siellä tuntuu olevan aivan käsittämättömän idioottia kansaa urputtamassa asioista, joissa ei olisi mitään vaikeaa jos ei tarvitsisi olla niin ylimielinen ja "minä olen oikeassa ja muut täysin väärässä" -asenteella liikenteessä. Tai sitten pätijät! Onneksi en ole lukenut tekstitaitokeskustelua yhtä sivua enempää, enkä lue.

Ilmeisesti mulla on joku vika päässäni kun vapaaehtoisesti luen juttuja joista tulen aivan järjettömän vihaiseksi. No, onneksi voin kuunnella kun Lily Allen laulaa hilpeään sävyyn fuck you very very much.

Penkkarit olivat kivat, olin noita ja juonsin show'n enkä kauhean pahasti sekoillut sanoissani ja oli kivaa ja heiteltiin karkkia ja oli vähän epätodellinen olo. Risteilykin oli pääasiassa kiva, eli viihdyin ja tanssitti ja laulatti mutta ihan täydellistä ei tietenkään ikinä ole.

Enkä jaksa aloittaa lukemista. Tuntuu että vain nukuttaisi koko ajan, nukun sitten kuinka pitkiä yöunia tahansa. Ei näin.

 

//

21% (4/19) - Ulospäinsuuntautuneisuus
Seurallinen, pitää juhlimisesta, keskustelee, kaipaa jännitystä, ottaa riskejä, toimii hetken mielijohteesta.
10% (2/20) - Psykoottisuus
Piittaamattomuus muista ihmisistä, eristäytyminen, sopeutumattomuus, empatian puute, vihamielisyys, piittaamattomuus vaarasta, julmuus, epäinhimillisyys.
87% (20/23) - Neuroottisuus
Ahdistunut, huolestunut, masentunut, mielialan vaihtelu, syyllisyyden tunteet ja alhainen itsetunto.
29% (7/24) - Valheasteikko
Mittaa taipumusta antaa vastauksissaan itsestään todellista terveempi tai sosiaalisesti suotavampi kuva.

testi