Törmäsin äsken komisario Lynleyyn, ja olen (edelleen) ärtynyt. Tällä kertaa siitä, että Ylen sarjatarjonta on kyllä mainiota, mutta ne piilottavat (sitä tulee ajatelleeksi että tahallaan) helmiä jonnekin fst5:lle, josta niitä ei koskaan huomaa. Ei mulla ole mitään fst:tä vastaan, mutta kun sieltä mainostetaan vain jotain Laulun lumoissa -ohjelmaa muilla Ylen kanavilla ja kuitenkin sieltä on löytynyt ihan kuukauden sisällä Black Books (Kirjava joukko (jossa on Tamsin Greig!)) ja tänään tuo Inspector Lynley. Ja fst:n sarjat eivät näy edes siellä rakastamallani Ulkomaiset sarjat -sivulla. Murr.

En olisi kanavasurffaillessani muuten kiinnittänyt mitään huomiota tuohonkaan, mutta tein muutama viikko sitten yhteen lj:n icontestiin nämä
1.pnggrief.pngmurder.png
ja ajattelin että tottakai haluan joskus nähdä tätä sarjaa, voi kun sitä ei tietenkään tule Suomessa, ainakaan nyt ja sitten ne ovelat ovelat yleläiset ovatkin laittaneet sen sinne piilotuskanavalle!

***

Huominen on sittenkin ohjelmassa :) Mutta mikä ihmeen sana myötäkäyminen muka on? Myötä- ja vastoinkäymisissä (eikä käymisessä, kuten joku näköjään kuvittelee), mutta onko joku muka kuullut pelkästään myötäkäymisistä?