Siirsin eilisiä ja viimejouluisia valokuvia koneelle ja eilinen päivä oli tosi kiva, vaikka kaikki hyvät kuvat ovatkin jonkun muun kamerassa. Omassani ei ole yhtään värillistä yksityiskuvaa, ainakaan sellaista joka vielä näyttäisikin joltakin. Ehkä mä vielä pääsen helmakriisini yli, mutta kyllähän se vähän harmittaa tällä hetkellä. Tältä tyttö kuitenkin näytti:
1297848.jpg
(Todistetusti mustavalkoinen (tai oikeammin harmaa) ihminen.)

Ei mulla kyllä mitään jännää sanottavaa päivästä sinällään ole, otettiin väliajalla kaikkia tyhmiä kuvia ja mun kampaus viimeisteltiin vasta kahden näytöksen jälkeen, iltajuhlassa vasta näytin siltä miltä pitikin. Jatkot olivat jossain Hartolassa ja ihan kivaa oli, varsinkin kun minunkin kavereista aika moni on niin syntymähumalassa, että en varmaan olisi osannut sanoa kuka niistä oli juonut ja kuka ei, jos en olisi tiennyt kuinka paljon kukin oli juonut.

Tuntuu, että kun kyseessä oli sentään wanhojenpäivä, niin siitä pitäisi kirjoittaa ummet ja lammet, mutta ei mulla oikeastaan ole mitään sanottavaa. Se oli sellaista. Tottakai nautin saadessani olla nätti ja ihanassa puvussa päivän, enkä jaksa alkaa valehtelemaan että minusta koko tanssiperinne on ihan typerä ja niin poispäin, mutta siinä ei yksinkertaisesti ole mitään kerrottavaa. Ei ketään kiinnosta että vaihdoin riipusta kesken päivän tai mitä meillä ruokana tai mistä puhuttiin ruokapöydässä (no okei: "Mitä mieltä olet USAn presidentinvaaliasioista?" "Musta Putin on ihan mukava."), ja kyllä kaikki nyt tietävät wanhojentanssit vähintään periaatteeltaan. Ja koulun nettisivuilla on kuitenkin video.

Ei oikeastaan mitään muuta kuin se hattu :D