Script Frenzy alkaa ihan parin tunnin päästä ja kun on koeviikot ja kaikki tulossa niin jännittää kyllä vähän tai aika paljonkin miten siinä käy. Sain tänään kiitettävän äidinkielen esseestä, en ymmärrä miten revin sellaisia kun minusta tuntuu aina että kirjoitan aivan aiheen vierestä tai vähintäänkin säälittävästi ja kliseisesti. Oli näköjään lipsahtanut yksi lause sinne vanhan version mukaan muotoiltuna, ilmanko se olikin merkitty epäselväksi ilmaisuksi. En tosin oikein pidä meidän äidinkielen sijaisesta, mutta en ole varsinaisesti pitänyt vielä kenestäkään äidinkielenopettajasta, ja niitä on ollut ainakin hurjat viisi kappaletta plus ala-asteen tyypit.

Laskin äsken muutaman inhottavan juurifunktioiden derivaatan sovellustehtävän ja nyt ainakin luulen osaavani myös vähennyslaskua eri lukujärjestelmissä (tänään se binäärijärjestelmän 10-päiväinen viikko <3 ) mutta vielä pitäisi opetella mallia kaikki. Ja multa kysyttiin olenko matemaatikko vai lyhyen matikan opiskelija, olisi kyllä pitänyt sanoa etten varsinaisesti kumpikaan (eikä ole suunnitelmissakaan). Kesäloman lopulla ajatuskin kahdesta päällekkäisestä matikankurssista ahdisti, mutta nyt siihen on kai tottunut jo vähän liikaakin, enhän mä osaa enää puhuakaan mistään muusta kuin matikasta. Mietin aina välillä että onko se ihan oikeasti tervettä että melkein mieluisin ajanvietteeni nyt on ollut vain laskea ja laskea ja laskea, onko se oikeasti kivaa vai olenko minä masokisti. En tosin usko että minulla on niin loistava itsekuri että pystyn laskemaan koko kurssikirjan läpi jos se on ihan tuskaa. Pitäisi varmaan hankkia joku harrastus.

Ja vaikka aamulla sanoin että on huono päivä kun tippui vettä mystisesti päähän ja muuta, mutta sitten olikin ihan mahdottoman hyvä päivä, varsinkin se yksi välitunti ja oikeastaan kaikki muukin - äikäntunnilla luettiin lehtiä ja puhuttiin Ilkka Kanervasta ja siitä kuinka se tekstiviestiuutisointi on niin turhaa. Enää pitäisi saada postitettua se lehtijuttu (ja saada siihen joku fiksu lopetuskin ehkä) ja sitten voisi palata tyytyväisenä matikan tai bilsan tai jonkun pariin. Niin, ja Screnzyn. Jos nyt pysyn puolilleöin hereillä.