Halutaan olla avomielisiä ja kuunnellaan last.fm-radioita. Lähinnä kai NaNo'07-ryhmän radiota ja äsken lauloi joku äijä ihanalla skottiaksentilla ja nyt on jotain vähän tavallisempaa, vaikka ihan yhtä ennenkuulematonta. En vaan aina osaa olla musiikin suhteen niin avoin, mun on esimerkiksi aika vaikea suhtautua yhtäkkiä johonkin mieslaulajaan.

Tuli sitten palattua kouluun lähinnä pitämään hauskaa. Matikanopettaja luennoi tänään pitkään suomalaisten alivoimasta sodissa (ja kompastui johtoon) ja repeilimme sille ja vähän kaikelle muullekin (fysiikka eilen: har du redanredan?). Tämänpäiväinen joulunäytelmäsuunnittelukokous oli kyllä ihan oma lukunsa, meidän pikkuryhmässä ovat kaikki luokan Otot (joita on kolme!), Haru ja minä, sekä yksi tyyppi, joka ehkä unohtuu kun ei se puhu mitään. Pidettiin pikkuryhmissä ideariihiä, ja meillä oli kyllä varsin jännittäviä ideoita, enkä tiedä onko se hyvä vai huono asia, että sen kirjoittaminen on aika päällekkäin NaNon kanssa ja minä olen näillä näkymin käsikirjoitustiimissäkin.

Tuntuu että olisi paljonkin sanottavaa, mutta se ei taaskaan tule ulos. Sain lisää YM:ää dvd:llä, vaikkakin kolmoskauden sijasta ykkösen ja se on nyt menossa vaihtoon. Harkitsen lukion fysiikkakilpailuun osallistumista, en kyllä tiedä uskallanko, mutta toisaalta suunniteltiin tänään, että Keijo pakottaa koko fysiikan ryhmän osallistumaan. Pitää kyllä tutkia noita vanhoja tehtäviä ja katsoa että onko minusta mihinkään. Olisi kyllä kiva harjoitella kun puolentoista vuoden päästä se pitää kuitenkin kirjoittaa. Ja esitelmöin näköjään RKP:stä. Arvottiin yhteiskuntaopissa puolueet itse, ja opettaja tuli kohdalle siinä vaiheessa enää kahden lapun kanssa.
Opettaja: Ja sulla ei oo paria?
Steel: No ei.
Opettaja: Etkä haluakaan?
Steel: En. *ottaa toisen lapuista*
Opettaja: Mikä tuli?
Steel: RKP.
Opettaja: No sehän on loistava puolue *wirn*

Joo. Oli ihan kiva palata, kun olen taas vielä vaihteeksi osannut läksyjäkin. Tosin huomenna pitäisi osata ruotsin sanoja, eikä ehkä irtoa lukematta...