Huhhuh, olen seisonut viisi tuntia kodassa aika monta kerrosta vaatteita päällä ja kuulemma olin vähiten ilkeän näköinen noita-akka ja yritettiin saada taikaliemi nousemaan päähän mikä ei oikein onnistunut, tuli vain huono olo liiasta syömisestä ja juomisesta, ja se on ihan tyypillistä: tyttö menee töihin ja ylensyö :D Ajoin laittomasti autolla ja isotädit eivät pelänneet kyydissä yhtään.

Eilen illalla istuttiin T:llä ensin mallia tunti odottamassa K:ta ja H:ta ja sen jälkeen pelattiin MarioKartia ja sitä aitoa ja alkuperäistä Super-Mariota, ja odotin kovasti Duck Huntin pelaamista mutta lopulta siinä kävi niin että se hulttio ase ei toiminut. Pitäisi kai yrittää manipuloida suku ostamaan Gamecubeen lisää ohjaimia niin voitaisiin pelata isommallakin porukalla kuin vain kaksistaan. Ja sielläkin oli hyvät tarjoilut, ja vähän normaalimpaa kai muillekin ihmisille on mennä kylään ja ylensyödä. Tosin minua on kyllä siunattu tehokkaalla ruoansulatuksella.

Ja sain ohjelmoitua laskimeni laskemaan Simpsonin säännöllä ja tajusin aivan itse mitä kaikkea sille koodille piti tehdä, ja lähestulkoon jopa kaiken mitä siinä koodissa luki.

Ai niin: Stephen Mangan huomenna Neiti Marplessa, ja mikä parasta: viikon päästä sunnuntaina samassa sarjassa Julian Rhind-Tutt ^__^

"I am old, jaded, cynical and bitter..."
-JRT