Matikan preli meni hyvin, fyssan ei niinkään, paitsi toisaalta aika hyvä tulos se oli sillä osaamistasolla jolla tunnen olevani. Äikän kirjoituksista ei puhuta. Tai sanotaan ehkä sen verran, että esseestä tarvii tulla aika hyvä ettei jäädä johonkin aahan roikkumaan. Tai mistä minä niistä tuloksista tiedän, mutta tuntuma on se että mitään kovin korkeita pistemääriä ei voi odottaa. Näytelmä on tekstilajina oikeastaan ihan vieras enkä mä niitä tekstitaitoasioita osaa muutenkaan ja tehtävänantojen kanssa on vähän hämäryyttä. Oma syyhän se on, mutta välillä on pakko syyttää jotakuta muuta, joten kiitos vaan ihana äidinkielenopettajani, jos pystyisit välillä vähän joustamaan niin olisin vaikka voinutkin ottaa sen kurssin. Ja tietysti suurimman osan kurssista piti joku toinen. Kirottua.

Ensi viikko perinteistä abiturienttikamaa, eli penkkarit (hrrrrrr, koska...), risteily \o/, potkiaisten kanssa on nyt vähän auki kuten myös wanhojen jatkojen ja sitten on kuulemma jotain ystävänpäiväsuunnitelmia. Ja ai niin, mulla ei ihan vielä ole penkkaripukua, ja ilmeisesti aion pysytellä sen kanssa aika yksinkertaisuuslinjoilla. Ei se mitään, parin päivän päästä on kuitenkin todennäköisesti (ja toivottavasti) ainakin jonkinlainen puku.

Olen tänään mm. katsonut tv:stä Pratchettin kirjaan perustuvaa Magian väriä, ei ole paras herran kirjoista ja tuskin maailman paras tv-sovitus, mutta ainakin jotain on tehty oikein kun on palkattu Christopher Lee Kuoleman ääneksi. Se on vain ehkä paras yhdistelmä ikinä. (Ja toki myös mm. Sean Astin ja Jeremy Irons. Eeeeeei paha :D)

(Ja ehkä vaikka ensi jouluna tulisi telkkarista sitten se Hogfatherkin? Kuka tietää. Olisihan se kiva.)