Äikäntunnilla novellianalyysiin perehtyminen ei oikein innostanut, kun radiosta tuli samaan aikaan YleX aamun ja iltapäivän välinen pöytälätkäottelu. Kovin nopeasti se oli ohi, mutta siistiä silti. Itsekin ollaan mietitty, että pöytälätkää pitäisi päästä pelaamaan. Meillä oli kerran enon porukoilta lainassa yksi (aika rämähkö) peli, mutta sekin on varmaan jo jääkiekkopelien taivaassa.

Huomenna olisi kuitenkin suunnitelma katsoa vuoden '95 finaali. Kutsukaa hulluksi jos tahdotte, mutta minusta se on ihan oikeutettua, olinhan itse tapahtuman aikaan viisi vuotta vanha, ja muistan lähinnä sitä jälkihulinaa. Onhan se tietysti vähän hassua, että edelleen täällä eletään vähän tuon jälkimainingeissa, mutta silti. Jos voin pariksi tunniksi kääntää kelloja taaksepäin 12 vuotta, niin onhan se jännää kokeilla.

Meidän matikanopettaja järkytti - ja aiheutti naurunpyrskähtelyjä - tänään t-paidallaan, jossa luki oranssilla (!) mustalla pohjalla 'Pöljä'. Sitten se ihan pokkana selitti epäsuoraa - siis kieroa - todistusta. Ei se kai muutenkaan välttämättä maailman normaalein persoona ole, mutta sainpahan päivän naurut (Haru-chan soitti alakerrasta minulle ja informoi asiasta heti kun näki sen). Sitten aloimme suunnitella omien paitojen paina(tta)mista, jokin tupuhupulupu-mallinen ajatus olisi hauska kolmen ihmisen kesken :D

Sain eilen inspiraation kirjoittaa Risingin kevätprojektitekstin loppuun. Tosiasiassa en pariin viikkoon uskonut sen valmistuvan, mutta kaivaessani eilen koneen esiin joskus yhdentoista jälkeen havaitsin kirjoittaneeni paljon enemmän kuin muistinkaan. En oikeastaan lisännyt kuin kappaleen tai pari, ja se oli siinä. Vähän raakile, eikä varmaan saa kummoisiakaan arvosteluja, mutta mitäpä siitä. Kritiikistä oppii.