Ja se oli, juhannuspäivä nosti heti aamulla hymyn huulille, eikä sitä pilannut edes ylensyömisen tunne.

Aamulla koitti ilon hetki, kun Screnzyn saitti ilmoitti sanamääräkseni 19133. Oma koneeni laski vähän vähemmän, mutta yli 19 000:n sekin. Toinen Screnzyyn liittyvä piristysruiske oli, kun sain palkinnon. Sivuilta lainattua:

"Anyway, the reason for this Beat is not to discuss comparisons between time and cake, it is to announce the winners of Script Frenzy's First-Annual Movie Trailer Awards. The judges have spent hours on YouTube viewing and reviewing all the amazing trailers that have been inspired by this year's event, and they have finally made their decisions and handed over the results.

Drum roll, please.

...

The award for Best Use of Cute Photos of Lemmings goes to Sopulintyrkkääjät!"

Tytöt tulivat meille keskipäivällä kun minä istuin pihatuolissa tunnelmoimassa aamustani päiväkirjaan. Edesmenneistä syntymäpäivistäni johtuen sain laatikollisen tavaraa - jonotusboxin. (Voin laittaa kuvan jos muistan.) Siinä oli sitten vaikka mitä tarpeellista - Potteriahan me olemme tietysti menossa jonottamaan, joten Haru-chan oli myös teettänyt meille t-paidat tekstillä "I'm simply POTTERing about".

Ajanvietteeksemme katsoimme Big Fishin, istuimme ulkona puhumassa koulusta, pidimme LotR-leffat -aiheista tietovisaa, ja näytin heille erään legendaarisen kohdan eräästä Kuninkaan paluun dokumentista. Pienehköä nauramista kyseinen homma saikin aikaan, mikä oli kyllä odotettavissa. Sitten meidän piti jo kiirehtiä, sillä minulla alkoivat viimeiset näytelmäharjoitukset ennen ensi-iltaa. Kokeilin ajaa autoa korkokengillä ja sain ensimmäistä kertaa elämässäni päähäni kalanruotoletit.

Itse näytelmä meni vallan hyvin, enkä voinut hermoilla katsomonkaan takia, koska jätettyäni lasit pois en nähnyt sitä. Sitten lauloin ja soitin, sekä Haru-chanin kanssa että yksin. Into the Westin, The Hears Asks Pleasure Firstin sekä Loch Lomondin. Yritin kerätä lausuntoja paikallislehteä varten, mutta saldo oli aika köyhä, ei minkäänlaista kritiikkiä, joten päätin jättää sikseen. Kävin vielä hakemassa ilmaiset pullat, mutta lähdimme aika piakkoin, koska molemmat olivat tulleet meille pyörällä, ja Haru oli päättänyt lähteä ajamaan keskellä yötä kotiinsa, vaikka sinne on ainakin miljoona kilometriä. Eikä ottanut kuuleviin korviinsa, vaikka minä varoittelin sekä karhuista että pedofiileista.

No, sainpa vielä tunnin verran tehokasta kirjoitusaikaa, ja tehokasta se olikin, sillä kirjoitin noin tuhat sanaa lisää, ja kello 23:59 vilkaisin sanamäärääni. 20050! Eilinen oli koko tähänastisen Screnzyn ainoa yli kahdentuhannen sanan päivä, mutta nyt olen virallinen voittaja! Eikä siinä kaikki: olenhan tietysti A Script Frenzy World Premiere Winner! (kuten kuvasta näkyy)
683109.jpg
Itse kässärille ei kyllä ole loppua näkyvissäkään.