Vietinpä tosi itsenäisyyspäivän. Nostin sentään lipun salkoon korkeimman omakätisesti kun iskä oli jossakin ja äiti ei osannut. Käytiin enolla kylässä syömässä kakkua, ja joo vähän lupasin suklaalakkoilla jouluun asti joulukalenterin turvin, mutta ei sitä lasketa kun kerran elämässä saa hyppysiinsä Milky way -patukoita, niin kyllä sitä yhden saa syödä vaikka olisi minkälainen lakko. Eikö niin?

En jaksanut kauheasti kiinnostua Linnan juhlistakaan tänä vuonna, ehkä olen katsonut elämässäni jo ihan tarpeeksi sitä kättelyä. Ja muutenkin, mun itsenäisyyspäivänjuhlintani keskittyi paremminkin perjantaille kun olin koulun juhlassa soittamassa (Sibeliuksen Kuusi ♥). Ja soitin aamulla Finlandiaa.

Ja sitten vietin iltaa matikantehtävien kanssa ja sitten loppuajan katsoin/kuuntelin Youtubesta Within Temptationin Black Symphony -dvd:n biisejä. Ehkä se pitää toivoa joululahjaksi tai jotain, oli se aika hieno. Our Solemn Hour tietysti ja kaikki vanhat kappaleet ja. Jätin välistä ne, joista en tykkää (kuten joku Memories ;) ). Kuulosti niin komealta! Olisi aika unelma päästä laulamaan tuollaisen orkesterin ja kuoron kanssa ja pakko se on myöntää että Sharon on aika hiton hyvä laulaja.