Tähän asti on ollut kyllä ihan mahtava viikonloppu. Lähdettiin perjantaina Haru-chanin kanssa Jyväskylään ja oltiin sen siskolla yötä. Pientä shoppailua, löysin kerrankin ihania vaatteita (vaikka menin sitten illalla laskemaan viikonloppuna kulutettua summaa, mikä on minun sietokyvylleni ihan liian suuri, vaikka saattaa joillekin olla ihan normaali?). Löysin jopa housut, mikä on tässä elämässä nykyään harvinaista. Kangaskaupasta löydettiin jännähköjä Potter-kankaita, ja ostin sitten sellaista, jossa on niitä tupavaakunoita, puoleen metriin mahtuu aika monta. Ommellaan niitä sitten johonkin viittoihin kiinni. (Ostin by the way Prisoner of Azkabanin, vaikkakin pokkarina, mutta kun ilmankaan ei enää pystynyt elämään...)

Eilen illalla oltiin Poets of the Fallin keikalla, oli aivan mahtavaa. Lämppäreistä ei tykätty, mutta onneksi Poets lunasti odotukset. Saatiin jopa nimmarit, vaikka ollaankin tällaisia ujoja, ainakin minä. Tahtoo uudestaan!

Tänään olisi taas kauheasti tekemistä, mutta saa nyt nähdä, saako mitään tehtyä. Pääsisi ensin kotiin, mutta kun niihinkin suunnitelmiin tuli mystisiä muutoksia. Sainpahan täältä "oman" huoneen, se oli hienoa (heräämisrauha ^^)

Ajatus ei oikein luista, anteeksi.