Suomi voitti kultaa. Oli se kieltämättä hienoa, ja nostalgiahan on aina kivaa. Onpahan nyt sekin nähty.

Minulla on paha tapa olla kylässä - ainakin näillä - ensimmäisenä ylhäällä, mikäli kyseessä on pyhäpäivä eikä kukaan ole lähdössä töihin kello kuusi. Niin myös tänään, heräsin ensimmäisen kerran joskus seitsemältä, sitten kahdeksalta nousin ylös ja menin etsimään ruokaa. Näin tosin ennen heräämistäni jotain pukudraamaunta, joka mielestäni oli vielä tekstitetty suomeksi. Siitä ei tosin ole minkäänlaista havaintoa että mistä kielestä... Se oli kuitenkin ihan kohtuullisen jännä, siinä mestattiin joku pappi, en tosin oikein saanut selville, että miksi.

(Kai minä sitten vielä annan sille Mustesydämelle yhden tilaisuuden, kun Tipi sanoi että sekään ei siihen alkuun oikein päässyt kiinni, ja se siitä kirjasta kuitenkin tykkäsi. Tein tosin sellaisen huvittavan havainnon, että se kannessa oleva pieni kuva, jossa on liekkien edustalla hahmoja, muistuttaa kovasti sitä Nightwishin 'tässä on uuden levymme kansi' -aprillipilan levynkansikuvaa *naurua*)

Vietin tänään tunnin yksinäni Haru-chanin musiikkihuoneessa. Tipi lähti kotiin, ja Haru kyllästyi kun se ei saanut tietokonetta ja mikkiä toimimaan yhteistyössä, joten se jätti minut sinne huudattamaan (ja huutamaan) Nightwishiä sun muuta. Ääni kyllä tuntui sen jälkeen aika väsyneeltä, minä todellakin tarvitsen lisää tekniikkaharjoituksia. Mutta oli kyllä ihan kivaa laulaa Century Childin biisejä pitkästä aikaa, vaikka Phantom of the Operan jälkeen ei kyllä jaksanutkaan enää juuri mitään. Tunti tosiaan, tässä vaiheessa se kyllä on ihan tarpeeksi, jollei liikaakin.

Illalla - siis äsken - oltiin katsomassa The Queen. Minua kiinnosti leffa ihan aiheeltaankin, mutta olin myös varsin kiinnostunut näkemään Helen Mirrenin tällä kertaa toisena Elisabetina, kun Elisabet I tuli... koskas se tulikaan? Joulun ja uudenvuoden välillä. Ero oli kyllä selvä, ykkönen oli kovin eläväinen ja oikutteleva tapaus, kakkonen hyvin pidättyväinen. Hauskaa sinänsä, että saman naisen olivat pestanneet molempiin rooleihin, hyvin kyllä (ainakin minusta) sopi molempiin. Minun pitää varmaan tehdä tänne elokuvasivukin, jossa voin sitten valittaa sitä, etten yleisesti ymmärrä elokuvia.

Huomenna ei yhtään huvittaisi mennä kouluun, ei tipan tippaa... Lähes kaikki ovat liikunnanryhmien retkellä ja lopuista luultavasti suurin osa lintsaa. Siinä sitten jotain yritysseikkailua niin. Olisivat vaan antaneet meille vapaapäivän. Lintsaisin itsekin, mutta minut on kasvatettu ainakin siinä määrin kiltiksi, etten uskalla.