Kirjoitin kirjallisuusesseen luonnoksen, se oli enemmän tajunnanvirtaa kuin mitään järjellistä sanottavaa, mutta sen siitä saa jos yrittää kirjoittaa samaan pieneen tilaan Uuden Kuun Emiliasta ja Housesta ja minun omasta sekavuudestani ja saada aikaan edes kohtuullisen vähän rikkoutuneen kokonaisuuden. Ja vielä mulla on huominen aikaa saada se paremmaksi. Jonkinlainen pohja-ajatus minulla on olemassa (ja keksin sen vielä ihan itse, ilman sen aihe-ehdotuslistan apua!) mutta asiaa voi vaikeuttaa hieman se, etten ole lukenut Runotyttöä ainakaan vuoteen enkä voi siis käyttää ihan yksityiskohtaisia esimerkkejä. Tosin pärjään kyllä ilman niitäkin, tällä hetkellä se teksti viittaa siellä täällä Emilian edesottamuksiin ja loput on minua.

Eilinen päivä oli kaikessa hyödyttömyydessäänkin ihan mukava, törmäsin yhdistettyihin funktioihin ja kävin ihan mielenkiintoisen mesekeskustelun (kuten myös perjantaina) ehkä pikkuisen liikaa House-aiheella ^^. Eilen tuli laadittua lisäksi mielenkiintoisia yhtälöitä ja nunna! Ikuiset traumat!

Tänään kai istuin vähän huonosti pehmeässä nojatuolissa ja pelasin Nintendolla serkun kanssa koska sen jälkeen en päässyt enää ylös ja sitten tulin aika pahantuuliseksi. Olisi ihan kiva jos voisi istua ilman inhottavia kivunvihlaisuja, mutta ihan kuin ibuprofeenista olisi edes vähäsen apua. ("Syötkö Vicodinia?" "En.." "Buranaa? *räpsy*") Hulluhan se on, kärsii kuukauden päivät (ja ylikin) särystä ennen kuin tajuaa edes kokeilla särkylääkkeitä.

Ja eh: "Edetessäsi tiellä kuulet takaasi juoksuaskelia. Ohitsesi juoksee sänkimies, joka toistaa seuraavanlaista litanjaa..." Sänkimies!

Lisäksi: "I'm not on anti-depressions, I'm on speeeed!" eli 10 mainiota House&Wilson hetkeä youtubessa.