Koulua jäljellä päätähuimaavat kolme päivää ja sitten varmaan kyllä menen jonkin verran töihin, mutta en tiedä kuinka paljon ja milloin menen taas sekoittamaan jkl:n liikennettä (eilen: odottelin siivosti liikenneympyrään pääsemistä ja sitten katsoin että tuossa on sopiva väli, minäpä sujahdan siihen. Auto vain ei tahtonut lähteä kunnolla mihinkään, järjen riemuvoitto opettajamme taisi painaa jarrua. Sitten ympyrässä oli jo tulossa auto ja tämä alkaa huutaa että mene nyt kun olet kerran menossa, ei tähän tälleen jäädä. Jalka pois siitä jarrulta niin olis varmaan helpompaa kaikille. Autokoulun opettajaksi taitaa olla vähän liian helppoa päästä.)

Tänään kemia, ja selvisin mielestäni ihan kohtuullisesti ottaen huomioon, että jaksoin kuunnella tunneilla hyvin vaihtelevasti, laskin vain niitä asioita jotka olivat minusta mielenkiintoisia, enkä laskenut enää lukuvaiheessa ollenkaan. Tosin kehitin ehkä omia määritelmiä asioille ja omia nimeämistapoja mutta no joo. Tai sitten ihana maa9 eilen: "tästä pitäisi tulla toinenkin ratkaisu - - cos x=1 ja sitten pitäisi saada että cos x=-1. mistäs se sitten tulee?" ja koska jos maolissa ei jotain lue, sitä ei tarvitse tietää "tossa on edessä plusmiinus. no isketään se tuohonkin." Tai tehtävä jossa piti määrittää geometrisen jonon 9 ensimmäisen jäsenen summa kun a1+a2+a3=3 ja a1+a2+...+a6=12. 8/9 tehtävästä sujui ihan mallikkaasti mutta sitten tyrin jotain, mistä seurasi pitkä tuokio laskimen seurassa miettimässä mistä tulee mitäkin. Lopulta siitä sitten tuli 39 mikä voisi olla ihan järkeväkin tulos.

(Huomenna fysiikka ja me seitsemän olemme ymmärtääkseni ainoat joilla on koe. Enkä jaksaisi lukeakaan.)

Ehdin jo vähän aikaa pohtia, pitäisikö Yleen lähettää postia ja udella sitä, tuleeko Foylen sotaa enää koskaan, kun eksyin (kauhea eksyminen kun sivu on kuitenkin kirjanmerkeissäni) Ylen ulkomaiset sarjat -sivulle ja ehkä paras melkein-synttärilahja tälle vuodelle: loistava Foylen sota 13.6. alkaen! Ja tuleehan tv:stä toki kaikkea muutakin kivaa tänä kesänä, kuten esimerkiksi Kyllä Jeeves hoitaa (ja Kyllä, herra pääministeri) sekä Monk. Esmes.

Musiikillisesti mulla on tällä hetkellä Coldplay-koukku. En tiedä mistä sekin tuli tai lähinnä miksi niin vahvana mutta sitten aloin kuunnella Politikia ja hitto se loppu, musiikin vaikutus ihmiseen on kyllä ajoittain äärimmäisen mielenkiintoista. (Tai Warning Sign, josta tulee yhden asian suhteen ihan mieleen wanhat hyvät ajat ^^)