Kun en näköjään muutakaan keksi, niin säilön sitten noita mesen henkilökohtaisia otsikoiksi :D haluaisin siihen kyllä sellaisen toiminnon, että voisi tallennella noita vanhoja johonkin, mistä ne saisi helposti uudestaan käyttöön (eikä mitään copy+pastettamista.

Meillä oli tänään opotunti, joka oli aika hilpeä, koska opotunnit yleensä ovat. Ja varsinkin kun yhteenlaskettavina ovat meidän opo, meidän luokka ja perjantain viimeinen tunti (plus uskonnonopettaja joka jossain vaiheessa vain marssi sinne luokkaansa (meillä oli opoa uskonnon sijasta) ja näytti jotenkin äärimmäisen hölmistyneeltä, ja videokamera ei ollut paikalla!). Sitten vietin taas vartin heittämällä läppää yhden ykkösen ja parin kakkosen kanssa, tekee kai hyvää välillä puhua muidenkin kanssa kuin niiden normaaleiden. Matikanopettaja sanoi että minä ja hra OKo ollaan identtiset kaksoset, mitä sen sitten ikinä olikin tarkoitus tarkoittaa. Ainakin repesimme.

Ja meidän ihqudaa-awws ruotsinopettaja jäi tänään eläkkeelle. Kuollaan ilman sitä, varsinkin kun mulla on se kuuluisa asenneongelmani vastavalmistuneita opettajia kohtaan. Kerättiin eilen kolehti abeilta ja hankittiin sille mainio lahja, ja koska joitakin ihmisiä vain pitää halata, halattiin sitä ruotsintunnin jälkeen ("vuoronumerot!")

Eilinen House oli kyllä äärimmäisen aww, ollaan jauhettu sitä koko päivä (mun brittiaksenttinen you caaaan't stop our luuuv! ja can I have my carpet back ja osataan Höntin kanssa erinomaisesti House-quoteilla keskusteleminen ;D I'm over ten years older than you ... I said 'over'! ) enkä ole kyllä varmaan pitkään aikaan hihittänyt niin paljon millekään, tai ainakaan millekään tv:lle, tai ainakaan millekään House-jaksolle. Oikeasti nauroin aika moneen otteeseen ihan kippurassa, tosin olen nykyään muutenkin kauhean hysteerinen tapaus (ja arvatkaa onko fysiikan hystereesissilmukka hauska käsite ^^).

Joo nukkumaan. Tai ainakin pitäisi.