Minä osaa mitään videoleikkeleitä tähän laittaa - liekö se mahdollistakaan, mutta tässä teille maailmankuulu laulava fysiikan yms opettajamme Keijo Koo laulamassa Satumaa-tangoa. Keijo rulettaa, todellakin :D (Katsominen omalla vastuulla, tietenkin.)

Tänään oli musiikkisadun esitys, joka meni ihan hyvin - soitin jopa yhdeksän riviä esityksen aikana ;) Lisäksi minut palkittiin menestyksestä opinnoissani - on se hyvä ettei täysin tule katkosta näihin muistamisiin, tuskin niitä tänä vuonna koulusta saisi kuitenkaan.

Mietittiin ennen pianotuntiani lauluopettajan kanssa, että mikä järki siinäkin on, että osaa laskea jonkun luvun mallia 3^2003 viimeisen numeron. Ja niinhän siinä tietysti kävi, etten edes osannut, koska sain tuloksen mallia -3. Tästä aiheutunutta masennusta ei parantanut ainakaan se, että äsken kävin ihmettelemässä lukion tulevia kalusteita. Ei hyvältä näytä. Ja niinhän se yleensäkin menee - opettajat saavat hyviä tuoleja, hyviä pöytiä, mutta pulpetit tuoleineen ovat yhtä huonoja aina. Koeviikkokin on tulossa, ja rehtori kävi tänään valittamassa, ettei hän tiedä saako väkerrettyä ensi vuodesta kaksisarjaista ollenkaan. Eihän se nyt kenenkään etua palvele, että samassa ryhmässä on kaikki 40 opiskelijaa. Argh.

Löysin muuten YouTubesta videon jossa Keken lisäksi heiluu musiikinopettajamme, mutta jotten saisi syytteitä kuolemantuottamuksista/vastaavista, taidan jättää linkittämisen sikseen. Etsikää itse jos haluatte [22]