Loma alkoi, ja jotenkin itselleni epätyypillisesti sain jopa jotain aikaan. Mietin jo koko viikon että olisi korkea aika siirtää kuvat kamerasta koneelle. Otin jopa varmuuskopion, vaikka pitäisi varmaan vielä ottaa toinenkin. En näköjään vuoteen ollut tehnytkään yhtään cd:tä, että oli kai aikakin. Ja sen myötä uskaltauduin alustamaan muistikortin joka oli piripintaan täynnä, ja nyt kuvaaminen on taas huoletonta, kun on suunnilleen yhdeksällesadalle tilaa.

Kävin kävelyllä etsimässä kuvauskohteita ja jäädytin sormeni samalla, koska siellä oli vähän viileää. Sitten jopa haravoin ihan vapaaehtoisesti toteuttaen siten sitä marraskuuksi kuntoon -haastetta. Aika kului ihan ihmeellistä vauhtia, ja minullahan oli jopa mukavaa.

Katsoin eilen televisiosta Tori Amosin Provinssin-keikan, ja se oli kyllä elämys. Olisi kyllä hienoa osata soittaa yhtä hyvin, ja sitten aloin miettiä pitäisikö minun opiskella jotain vapaata säestystä kun soitan sillä saralla aika yksipuolisesti vaikka kyllä pystyn soittamaan jossain määrin ilman nuottejakin. Vilkuilin vain viime vuonna yhden vapaa säestys -kurssin opiskelijan materiaalia, ja se vaikutti niin tylsältä. Ei minua kauheasti kiinnosta harjoitella säestämään jotain rumbaa orjallisen kuvion mukaan, ja kun... Tiedän kyllä että on osattava perusasiat voidakseen rikkoa rajoja tai jotain, mutta ei se silti houkuttele.

Soitan nyt näköjään Kuutamosonaattia. Olen minä sitä soittanut aiemminkin itsekseni, mutta onhan siitä ihan kiva saada opettajankin näkemys. Se on kyllä ihan mahdottoman hieno kappale ja sopii tähän syksyyn...

No juu. Sitten seuraa valokuvia aiheella 21.7.2007:

979542.jpg

Ettäs tiedätte. Siellä oli jotain kylttihäslinkiä, harmittaa vietävästi että ei jääty sinne jo silloin illalla, mutta tämä kyltti oli hyvässä hapessa silloin kolmen neljän kieppeillä kun me saavuimme.

979554.jpg

Tässä on jono sitten kun siihen jaksoimme järjestäytyä, eli ehkä puolen seitsemän kieppeillä. Etsikää kuvasta seisova tyttö mustavalkoraidallisessa hupparissa (keskeltä oikealle) ja siinä oli meidän paikkamme jonossa. Aika alkupäässä oltiin joka tapauksessa. Paikkana tietysti Jyväskylän mikälietorikeskus, kuten kuvasta näkyy.

979563.jpg

Sitten tässä on Tipi sekä minä upeassa paidassani, ja tykkäsin itsestäni tässä kuvassa niin että se oli pakko laittaa [22]. Harun kuvausjälkeä.

979650.jpg

Ovet auki! Kello mallia seitsemän reikäleipä.

979572.jpg

Ja sitten aamupäivällä Teh Kirjan kanssa vähän ennenkuin lähdin häröilemään kirjastoon ja kaupungille. (Huomatkaa myös Harun Teh Kirja sohvalla!) Olisin toki pukeutunut noin jo jonoon, mutta yöthän eivät tunnetusti ole turhan lämpöisiä. Kuvia oli toki muutama enemmänkin, mutta mitä minä niitä tänne kaikkia tunkemaan. Anyway, oli kivaa, kiitos kaikille (jotka tietysti varmasti kiitokseni täältä lukevat, mutta mitäs sen väliä). Tahtoo lisää jonotettavaa!