[purkaus]Argh, tarvitsen toimivat KUULOKKEET, että pääsen kuuntelemaan LotRien kommenttiraitoja!![/purkaus]

En aio puhua tämänpäiväisestä Sydämen asiallasta, paitsi että hihitin taas itseni kipeäksi. Eikä minulla kyllä ole mitään muutakaan puhuttavaa, kasaanpahan vain tuhannen palan palapeliä jossa on Lontoon parlamenttitalo (tosin vähän eri kulmasta), ja suunnilleen puolet kasassa kahdessa päivässä. Ja miten se on mahdollista, että mulla ei koskaan ikinä kestä mitkään kuulokkeet puolta vuotta pidempään - varsinkin kun hiljan hajonneet olivat sellaiset, joista oikeasti kuulikin jotain. No, ehkäpä pääsen huomenna tai joskus ostelemaan uudet. Olisi kyllä pitänyt tajuta käydä torstaina Gigantissa kun siinä vieressä pyörittiin.

Ja tänään selasin Toivelaulukirjat läpi - hengellisen etsiminen on vähän vaikeaa kun ei haluaisi laulaa mitään mitä ei oikein allekirjoita. Lopulta löysin sitten pari kappaletta, joista toisessa on kyllä maailman typerimmät sanat, hyvin, sanoisinko itseääntoistavat. Ja sitten soitin sitä Wohltemperierten preludia XII ja koska minulla on joku pakkomielle raiskata se, sovittelin sitten siihen oheen omaa sävellystyötä. Ehkä sillä on sitten tulevaisuus.

Pitää googlettaa maaorja. Ja repesin ihan täysin kun Blaketon käski keskiviikon jaksossa Ventressiä olemaan tyrimättä. Samat jutut monessa paikassa.