Kävin fysiikassa taululla - meillähän on kisa siitä, kenellä taulullakäyntejä on eniten ja se on aika lailla kolmen kauppa, olen taas jaetulla toisella sijalla. Osasin tänäänkin annetut matikan läksyt, ja pitkä matikka on tällä kerralla mukavaa. Flunssakin on ehkä voitettu kanta, vaikka siitähän se yltyy ja muuttuu keuhkoputkentulehdukseksi. Englannin lyhyestä yo-kuuntelusta täydet pisteet, pitäisikö meidän ehkä harjoitella pitkiä? Lainasin pitkästä aikaa kirjan, se on näitä vanhasalaseuramurhamysteeridekkaritsysteemejä, jotain mystistä ja jotain nykyaikaa. Luciferin liittolainen, ja Steelille kelpaa kaikki, missä viitataan Oxfordiin. Olisin halunnut sen Leonie Swannin lammasdekkarin, mutta se oli sitten lainattu. Enkä minä kyllä ehtisikään lukea.

Uhrasin tänään koko kesän kasvattamani kynnet taiteen alttarilla, ja sormet näyttävät lyhyiltä, katkaistuilta ja nakeilta ilman puolisenttisiä jatkeitaan. Mutta hyvässä kunnossa ne olivat, ei liuskoja, ei lohkeamia. Ja täytyy myöntää - helpompi kirjoittaa, helpompi soittaa. Ja heti tarjottiin tunnin mittaista pianotuntia. En ole anonut jatkoa, ja minun olisi periaatteessa pitänyt, mutta olen aina tavannut piiloutua ikkunalaudalle tietämättömyyden verhon taakse, ja enhän minä oikeasti käytännöistä mitään tiennyt, periaatteen vain.

Tulossa olisi elokuvia, enkä kai enää saakaan vapaalippua Kinoon. Pöh, pitääkö sitä maksamaan ruveta? Huomenna mennään kuitenkin ehkä Jyväskylään nauramaan Simpsoneille. Se lienee tarpeeksi erilaista huumoria, jottei tarvitse koko päivää murjottaa sitä, ettei näe Humphreyä koko talvena, vaikka itse asiassa näkeekin, jos hyvin käy, 13 tunnin verran. Ja näin eilen House-mainoksen. En ole koko kesänä katsonut kaupallisia kanavia, mutta suunnilleen syksyn ensimmäinen näkemäni mainos oli Housea *hymyää*.

Se oli ehkä tältä illalta tässä, vaikka tosiasiassa voisi yrittää vielä etsiälöytää jotain uutta tietoa Fahrenheit 451:ä koskien. Tai sitten menen nukkumaan (=lukemaan).

Ai niin, ensi kuussa saatan ehkä tehdä parikin jännää (tai jännää) asiaa. Eivät ne oikeasti ketään kiinnosta, paitsi minua itseäni. Pakko myöntää, että tästä haluan jo eroon ja toista jos jaksaisi tehdä ;)