Mikään hyvä ei kestä ikuisesti, ei ainakaan hyvä tuuli. Olen toki ikionnellinen kun Housen ykköskausi tuli takaisin kotiin (I wanna have your house xD ) mutta ne ensi vuoden kurssivalinnat risovat mieltä, tai siis se että kakkoset saavat kaikkia kivoja kursseja ja rehtori melkein lällätti meille että tepäs ette saakaan. Kyllä minä kerran viikossa ajaisin koululle säätämään labrassa tai tekemään fyssandemoja ihan ilokseni keväälläkin mutta kun ei niin ei. Tai sen mä kyllä kestän etten saa sitä kurssia mutta sitä rehtoria en millään. Tekisi melkein mieli mennä kyselemään matikanopettajalta, niin pelottava angel of doom kuin se onkin, mutta ehkä me tyydymme osaamme.

Vaikka toisaalta, mitä muutakaan kuin kitkeryyttä voi sisältää päivä, joka alkaa sillä, että tyttö luennoi äidilleen ympyräliikkeen fysiikasta (mutta kun ahdistaa se kun autokoulussa puhutaan keskipakoisvoimasta, eilenkin oltiin liukkaalla ja mun teki mieli huutaa takapenkiltä harhaoppia! kun opettaja puhui keskipakovoiman vaikutuksesta kaarreajossa), ja muutenkin elämä on toisaalta kiehtovaa toisaalta hankalampaa kun kauhean monelle asialle tulee ihan automaattisesti miettineeksi fysikaalisia perusteita. Matikanopettaja heitti kerran esimerkkinä miettivänsä pyörimismääriä ja momentteja katsoessaan taitoluistelua; oiva esimerkki. Minä ajattelen kitkaa ja massan hitautta avatessani autotallin ovia ja meinatessani liukastua niiden edustalla ja yritän epätoivoisesti vähintään kerran viikossa muistaa mikä Newtonin laeista oli mikäkin. En sanoisi kärsiväni kauheasti, mutta keskipakovoima aiheuttaa pientä ahdistusta.

Joo. En jaksa nyt kun on niin onneton olo asioista joita en saa tehtyä, varmaan sen sijaan jatkan iltaani vielä Housella ja ehkä ylimääräisellä matikalla. Valokuvia voisin yrittää ajatella pikkuhiljaa, en siis ole unohtanut, vaikkei niitä heti huomenna näkyisikään.

Chase: "How would you feel if I interfered with your personal life?"
House: "I'd hate it. That's why I cleverly have no personal life."