Olkaa onnellisia: viimeinen koeviikkopäivitys vähään aikaan, ja se on vain hyvä, ilmeisesti mulla se arvosanojen taittuminen tapahtui tässä vaiheessa lukiota. Äidinkieli ei välttämättä mennyt huonosti, mutta ei varsinaisesti hyvinkään. Meillä oli kokeena viime kevään kirjoitusten esseekoe, ja valitsin niistä otsikkoaineen Sattumaa vai suunnitelmaa? koska muut tuntuivat olevan vieläkin hämärämpiä, mutta en tiedä millaisia pisteitä tuollaisella räpellyksellä irtoaisi. No, ainakin esitin niitä älyttömiä kysymyksiä joihin ei ole tarkoituskaan vastata. Muuten tuntui että siitä tuli ehkä liiaksi mielipideteksti, tai jotain sellaista. Pituus on kuitenkin mulle varsinainen kompastuskivi - ohjeissa lukee 4-5 sivua ja meille sanottiin että 3-4, mutta minä sain aikaan vähän reilut kaksi sivua ennen kuin loppui asia kokonaan. En osaa jaaritella ja jos yritän, sorrun joko ylipitkiin virkkeisiin tai sarkasmiin. Tiedä pääseekö tätä menoa koko tyttö edes ylioppilaaksi. Luin äsken yhden aineen samasta otsikosta, enkä minä varmaan koskaan pysty kirjoittamaan mitään läheskään niin fiksua. Joten siispä yritän edes hautautua täksi iltapäiväksi Screnzyn pariin, ja laulan we are the village green preservation society (Jam & Jerusalem <3) tai kuuntelen eilen löytämääni Everwoodin ihanaaihanaaihanaa tunnaria (vaikka last.fm väittää että kuuntelen celtic tag radiota) tai syön suklaalevyn loppuun. Johan minä lupasin itselleni matikasta edes kohtuulliset arvosanat ja mitä niillä muilla on sitten väliäkään, tulihan bilsastakin L-.

Ja aww, The Kinksin alkuperäisversio! Enkä tänään kyllä aio istua kahtatoista tuntia mesessä tai missään muuallakaan, eilen iski taas hirveä särky vaikka luulin että se jalan särky oli jäänyt jonnekin viime koeviikolle. Se ei kai oikein pidä istuvasta asennosta, kai siellä joku välilevy painaa hermoa tai jotain sellaista. Pitäisi oikeasti alkaa harrastaa jotain liikuntaa, mutta ei se joogakaan oikein onnistu eikä tuonne kuravelliin huvittaisi mennä kävelemään.

Ja on joo kivaa joutua tekemään lukujärjestys uusiksi, ja tuohan tarkoittaa näköjään sitä, että mulla ei ole matikkaa huomenna eikä ylihuomenna ja niitä kokeita joutuu odottamaan jonkun ikuisuuden. Tosin meillä voisi taas olla joku kiva palautustunti tai jotain. Mutta olipa taas harvinaisen hauskaa että meillekin joku kertoo että niin kurssitarjotin on muuten muuttunut siitä kun ne viralliset versiot on meille annettu. Ja tuo johtuu nyt näköjään siitä että lyhytmatikkalaisille ei kelvannut Keijo opettamaan matikkaa, koska ei tuossa olekaan kuin fysiikka ja matikka vaihtaneet paikkaa. Huh, näyttääpä hyvältä [22]. Pitäiskö nyt vielä ihan piruuttaan mennä ohjelmointikurssille kun siinä on tuo tyhjä kohta... Olisin ottanut siihen bilsaa, mutta mulla on muka ollut niin rankkaa, että pitää saada kerran vuodessa jotain hyppytuntejakin.