Tässä odotellessani ja puolihermoillessani huomista enkun kirjallista voisi kai taas kertoa jotain jostain. Kuunteluiden alustavat tulokset olivat sitten ihan kelvolliset, englannista 85/90, mihin lienee oikeus olla tyytyväinen kun se koe ei kai ollut siitä helpoimmasta päästä. Ruotsin tulos kymmentä huonompi mutta olen silti ihan tyytyväinen (paitsi siihen että en saanut koulun parhaita, jotka veti hra OKo tuloksella 76/90) :DD

Huomenna tosiaan englannin kirjallinen ja ajattelin ihan huvikseni jopa treenata, mutta Ylen Abitreenien "ylimmän tason" tehtävätkin ovat ihan osattavissa, ainakin suurimmaksi osin. Tosin viimeinen harjoituspaketti näytti vähän siltä että enkun osaamistaso on tippumassa tällä lailla sopivasti, sähläsin rakenteen avoimien kanssa aika pahasti (tai siis vain yksi niistä oli väärin, mutta aika moneen mulla oli ehdottaa useampaa vaihtoehtoa enkä ollut ihan varma siitä, mikä niistä olisi oikein. Lopulta tosin kaikki vaihtoehtonikin olisi hyväksytty :D ) Mutta ei tässä nyt laudaturia huonompaan tähdätä, jos menee e:hen tippumaan niin menen varmaan korottamaan. Tosin tässä vaiheessa ei kai kannata ajatella ihan sinne asti.

Silmäilin tuossa lisäksi eilistä matikan koetta ja ihan läpipäästävän oloinen sekin oli. Varmaan voisin tänään tai ainakin joskus vähän vilkaista että osaisiko siitä mitään laskea.