Sielu on myyty ja kyllä pitäisi mennä nukkumaan varsinkin kun taas viime yönä ja kai aika monena valvoin johonkin kahteen, silmissä tuntuu mutta kun tulisi Frasier ja helpompaa katsoa se yöllä kuin häiriten toisten urheilunseuraamista viikonloppuna.

Luin tänäänkin fyssaa sellaiset 7-8 tuntia, mutta se meni ihan harakoille. Luin siis sähköä, ja jätin suosiolla viimeisen kappaleen (puolijohteet tjsp) lukematta kun en olisi siitä mitään kuitenkaan ymmärtänyt. Tajusin vähän liian myöhään että mun olisi kannattanut jättää myös ensimmäinen kappale välistä ja mahdollisesti kolmaskin, kakkonen oli koko kirjan ainoa joka ei hajottanut päätä ihan totaalisesti. Sen sijaan jumitin varmaan pari ihan turhaa tuntia niissä virtapiiriasioissa, kun en uskonut, että kun niitä ei ole kolmella kerralla ymmärtänyt niin ei niitä ymmärrä neljännelläkään. Sensijaan ne varauslaskut voisivat olla ihan ymmärrettävää fysiikkaa jos saisin jonkinlaisen vastaavuuden määriteltyä kirjan ja maolin merkintöjen välille.

Pthyi. Odotan innolla huomista ja sähkömagnetismia, ja sitten varmaan edessä kaksi päivää näiden rakastettavien asioiden yo- tai edes joidenkin tehtävien ratkomista. Halleluja.

Yle Areenasta voi näköjään katsoa Voimakaksikkoa vähän inhimillisempiin aikoihin kuin televisiosta, siinä on Michelle Gomez ja Rosie Cavaliero ja paljon skottiaksentilla puhuvia ihmisiä ♥

Ja olen selvästikin onnistunut ärsyttämään jotakin internetin vahingonilon tai veistä haavassa -jumalaa. Huoh.