Olen lukenut Bella-juusto-saagan nelososaa niin pitkälle että 30 sivua seitsemästä ja puolesta sadasta on jäljellä. Olen kärsinyt unenpuutteesta edellisen takia koska jostain syystä yhdestä seitsemään ja kahdesta seitsemään eivät vain toimi uniaikoina ainakaan jos pitää mennä vielä kouluunkin (ja kyllä, välillä täytyy mennä yhdeksältä nukkumaan koska joidenkin ihmisten pitää pysyä päiviä hereillä että saavat asioita tehtyä (ja ovat ajokuntoisia), vaikka toisien olisikin helppo nukkua pitkälle aamupäivään).

Olen pärjännyt äidinkielessä (ihme kyllä; aineeni luettiin ääneen o.O) ja englannissa. Ratkaisin yhtä matikan juustotehtävää eilen yhteensä kolme tuntia (ja aloin vihata Bellaa entistä enemmän) ja "sä et sitten enää syö muuta kuin tuorejuustoa" :D mutta sain sen lopulta laskettua (ja sitten tänään "mikä tuo on?" "se on se juusto...")

Matikkakertomuksia: Nyströmin vakio = oikea tulos/saatu vastaus jolla tietysti kaikki tehtävät menevät oikein. Integraalin malja (ja Da Vinci -koodi ruåtsiksi: Inte Graal!). Hra E:n harpinkäyttötaito
(Hra E: "No ei harpilla vaan osaa piirtää ympyrää, siitä tulee aina spiraali.."
muut: *wtf*
Hra E: *demonstroi harpin käyttöä erittäin huvittavalla tavalla jota ei voi sanoin kuvailla*
muut: *reps*
matikanopettaja: "no kyllä kai jos sitä tolleen pitää molemmista haaroista kiinni"
Hra E: "Kattokaa nyt, ei se onnistu kuitenkaan. Jos minä pääsen eduskuntaan niin en kyllä tue harppeja." *ottaa harpin täysin oikeaoppisesti ja piirtää ilmeisen onnistuneen ympyrän* "jaa no onnistui se näköjään kuitenkin...")
ja kaikkea muuta kuten ilmeet ja
opettaja: "kenen nimipäivä on huomenna?"
Nti S: "no mutta kenen nimipäivä oli eilen?"
Hra O: "tänään on ainakin Ansa."
opettaja: "joo, ja huomenna on Mainio."
kaikki: *reps*

 Saatiin abipaidat tilattua. Ja aaaah, haluan mennä lukemaan BD:n loppuun enkä ainakaan tekemään mitään ruotsin pakettia. Huomenna ei voi edes lintsata koulusta koska fysiikan opintoretki + mainio matematiikka :DD