Äh, se yksi kuva on niin pimeä että varmaan pitää leikkiä osaavansa käyttää psp:tä vähän lisää ja vaalentaa sitä, että ehkä siinä vielä jonain päivänä näkyy jotakin.

Minulla on taas kaamea Green Wing -kausi päällä, eikä se ainakaan auta mua tekemään äidinkielen esitelmää joka pitäisi olla huomiseksi valmis. Vaikka on mulla kyllä jo aika monta nättiä diaa powerpoint-esitystä, mutta sisällöltään ne ovat lähinnä muiden ryhmäläisteni tekemiä tai sitten suoria kopioita viime vuotisesti historian esitelmästäni. Kätevää tietysti esitelmöidä samasta aiheesta moneen kertaan, mutta silti varmaan pitäisi jaksaa opiskella vähän lisää kun se pitäisi olla vähän pidempi. Tietysti minä onnistun tekemään omasta osiostani puolituntisen ja muille ei jää ollenkaan aikaa...

Ja tietenkään en voi katsoa ko. sarjaa muutenkaan, koska olisihan se nyt järjettömän typerää katsoa se viisi kertaa puolen vuoden sisällä ja sitä paitsi ollaan Harun kanssa katsottu sitä nyt jakso per viikko ja kyllähän sen nyt pitäisi riittää. Sitten pitää hankkia itselleen kaikenlaista korvaushoitoa, kuten mainoksia ja muuta hassua. Steve oli aivan ihana eilisessä neiti Marplessa, mutta putosin kyllä aivan täysin tuolilta kun hoksasin Mark Heapin alkutekstien aikana, ja "You, you... maid" oli niin Stathamia ettei ole kyllä tottakaan.