Tekisi mieli kirjoittaa jostakusta keuhkotautiin kuolevasta, mutta ei viitsi, kun niitä on niin paljon. Satine ja Silja esimerkiksi, en tiedä, mikä tauti Finding Neverlandin Sylvialla oli, mutta yski hänkin.

Itsellä puristaa rinnasta, kylkiluiden alta ja ylhäältä, enkä voi olla miettimättä johtuuko se kävelyretkestäni vastatuuleen vaiko mistä - yskittää, vaikka olo muuten onkin ihan siedettävä.

Tänään olimme oporetkellä kaupungissa, minä ja muutama muu (lue: 13 muuta) vierailimme yliopiston fysiikan laitoksella. Hiukkaskiihdyttimiä ja nanoteknologiaa (josta minulle tietysti tulee vain mieleen tietokone, jolla NaNo kirjoitetaan - so I'm a true NaNoer..). Dippasimme sormiamme nestemäiseen typpeen ja katsoimme kun se sai pikkuruisen kiekon levitoimaan. Toista vierailukohdetta en edes mainitse, koska se oli niin turha, mutta sitten saimme kunnian vierailla poliisilaitoksella. Se oli puolestaan hienoa, ja minä huvitin itseäni sillä seikalla, että meidän 'oppaamme' näytti aivan William & Maryn Williamilta.