Koko eilisen päivän teki mieli kaivaa joku LotReista kirjahyllystä tietokoneen dvd-asemaan ja tuhlata aikaansa paremmin kuin jollain hemmetin uskonnolla. Luin kyllä kirjan kertaalleen mutta eihän siitä sinänsä mitään tullut, meinasin nukahtaa loppuvaiheessa ja tämänpäivän koe näytti sen, etten minäkään mitään osaa jos en ole lukenut. Tai luostarilaitoksesta muistin paljonkin asiaa ja olisin muistanut Lutheristakin, mutta jälkimmäinen kysymys oli muotoiltu niin jännästi etten minä siitä mitään ymmärtänyt. Ja kolmannesta ei puhuta. Hävettää vähän, mutta toisaalta, ei se nyt ollut tärkeysjärjestyksenä ykkönen. Huominen on.

Ja meitä haastateltiin äsken lehteen ja osattiin kommentoida aihetta tosi fiksusti ja otettiin varmasti maailman hienoimpia kuvia ulkona sateessa ja sitten saa taas hävetä koko maailman silmissä kun se ilmestyy :D Tai ehkä en kerro kenellekään kun se ilmestyy niin sitten... no silti saa hävetä koko maailman silmissä. Huoh.

Pitää varmaan nyt yrittää varastetusta laskuinnosta (*kröhöm*) huolimatta tehdä niitä matikan kertaussarjoja. "Menneiden tapahtumien" valossa on kyllä vielä nolompaa jos tyrii siinä kokeessa ihan täysin. Sitä ennen toteutan taas internetin haastekulttuuria, tämä oli tällainen käsinkirjoitusjuttu:

1) your handle/name/username
2) left or right handed?
3) favourite letters to write
4) least favourite characters to write
5) write "The quick brown fox jumps over the lazy dog."
6) tag 6 people
1443275.jpg