Sinä, joka luet tätä, listaa blogiisi 5 asiaa, jotka haluaisit tehdä juuri nyt.

Haluaisin vähän kaikkea, ja ehkä eniten--. Mutta pysyttäköön realismissa, määrää haaveilija itseään.
1. Haluaisin tehdä ainakin puolet matikankirjasta ja lukea fysiikkaa, niin kuivalta kuin se kuulostaakin. Mutta luin jo tänään yli puolet fysiikankurssista, sen verran mihin ollaan käyty ja matikka vain on niin hämärää etten saa edes läksyjä tehtyä. Kirotut sijaiset.
2. Haluaisin mennä ajamaan ja viemään paperit poliisiin että vielä joskus saisinkin sen kortin.
3. Katsoa Aamiaisen Tiffanylla ja LotRit ja lukea ne kaikki lukemattomat kirjat hyllystäni.
4. Soittaa pianoa joka ei särise
5. ja sellaisen kesän joista luetaan ja jollaisia muilla on.

Koeviikon alkuun on kolme koulupäivää ja meillä on fysiikan neljästä kappaleesta kaksi käymättä. Ihan kivaa kun aiheena on sähkö josta en ymmärrä lähes yhtään mitään (paitsi voimavaikutukset osaan laskea, mutta en piirtää vektoreita. ironista että maa5 on ollut lempikurssini mutta vektorit fysiikassa... viekää ne pois.). Kemiaakin voisi olla hyvä lukea kun olen aika ulkona koko kurssista. Mutta hyvällä tuurilla opin vielä käyttämään taulukkokirjaa apuna (tai niitä lisäsivuja, ehdottomasti lukemisen arvoiset :'D)

Siitä on nyt sitten tehty virallista että kirjoitan syksyllä ruotsin ja englannin (mun ruotsin harjoitusyopisteet ovat pyörineet jatkuvasti siinä L-2 -kohdalla. Ehkä se vielä siitä jos kesällä saisi jotain aikaan (tosin suunnittelin että kun saan kortin ajan ihan tauotta ja eihän siinä ehdi lukemaan, mutta toisaalta nykyisillä bensan hinnoilla sellainen huvittelu taitaa jäädä haaveeksi) vaikkapa opiskelun muodossa. Mutta siinä käy niin että mä luen koko kesän fysiikkaa jos luen mitään ja sellaiset niinkuin syksyn kannalta tarpeelliset aineet jäävät tasolle mallia <<:)

Ja spoilaannuin taas tulevista Heartbeat-asioista, kumma väline tuo imdb. Alkoi jostain syystä naurattaa ihan pirusti, mutta no... Merton on kyllä paras ikinä (aksentti <3). Jääkiekosta en jaksa puhua, mutta Antero on kyllä hauska :'D Ja haluan nähdä: Foylen sodan alusta ja lisää sekä 10 years of Heartbeat -ohjelman, jota tosin tuskin tulen näkemään. Harmi sinänsä. Ja niin, Heartbeatin ensimmäiset jaksot. Ja.