Hiihtolomalla taisin aiheita tilata ja nyt on jo pääsiäinen... mutta kuvien siirtäminen kamerasta on niin rankkaa, sekä fyysisesti että henkisesti. Vaan nyt on käyty läpi sekin urakka plus vähän leikkimistä, ja sato on tässä. Kaikki kuvat ovat vähintään tältä talvelta, aivan tuoreita en ole voinut kaikissa käyttää, sillä esimerkiksi huoneeni ei ole ollut minkäänlaisessa kuvauskunnossa ainakaan kahteen kuukauteen.

Minä itse "insanity is all around us":
1400255.jpg
beware of the evil eye se ei tässä ehkä näytä pahalta, mutta viime viikolla minua sanottiin lihansyöjäkasviksi.

Rakkaimmat ihmiset:
1400260.jpg
en olisi tahtonut olla klisekimppu, mutta olinpa kuitenkin ja valitsin vanhemmat. tai ainakin näkemykseni niistä mallia kolmetoistavuotiaana.

Talo:
1400259.jpg
tämä on kiva kuva.

Huone:
1400246.jpg
jotain niinkin synkkää kuin joulu.

Näkymä ikkunastani
1400248.jpg
anteeksi, tämä on ehkä turhan pimeä kuva (vaikka näyttää ihan hyvältä jos sitä yhtään näkee). tykkään enemmän tummista kuvista ja yövaloista koska en osaa säätää valotusta haluamakseni koskaan, mutta en ainakaan päivällä, ja päiväkuvista tulee yksinkertaisesti tylsiä.

Lempilevyni:
1400252.jpg
vaikka olisi ehkä pitänyt vain suosiolla kuvata koko levyhylly, joka suunnilleen näkyy taustalla. tosin näkyyhän se sitten seuraavassa kuvassa.

Kirjahylly:
1400250.jpg
huomatkaa että kuvassa on kauheasti tärkeitä asioita - MAOL, House, päiväkirja, Cambridge-sanakirja, radio, SEEt ja monta mainiota kirjaa. plus tietysti kaikki muu plus hattu joka ei todellakaan ole hattu.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, the piano:
1400257.jpg
nätti, hyvä-ääninen Fazer (kuten kuvasta näkyy), kuulemma yksi viimeisistä valmistetuista (tai Suomessa valmistetuista, en ole ihan selvillä tilanteesta, mutta viimeisiä jotain), valitsin itse kahdeksanvuotiaana enkä kertaakaan ole katunut. kuvassa näkyvät nuotit ovat Brahmsin Rapsodian (en kerro numeroita kun en muista) kaksi ensimmäistä sivua ja se on tosi kiva kappale, enkä harrasta harmonikansoittoa.