Jos olisin vain tarkistanut vähän tarkemmin - matikan täydet pisteet menivät yhteen miinusmerkkiin väärässä paikassa. Mutta turha sitä on jossitella, kohtuullisen kirkkaasti luokan paras numero kuitenkin, joten hyvinhän se meni. Opettajalla on vaan aina ne samat kommentit taas jäi parantamisen varaa, paitsi neloskurssin kokeenpalautuksessa se sanoi sen jotenkin niin, että minä säikähdin ihan kamalasti, vaikka siitä lopulta puuttuikin ehkä kaksi pistettä. Fysiikastakin tuli kiitettävä, vaikka en olisi sitä ikäpäivänä uskonut.

Tänään oli kyllä noiden kahden kokeen palautusta lukuunottamatta mahdottoman turha koulupäivä. Muutenkin oli yhdentoista aamu, mutta yhteiskuntaopin tunnille ei ilmestynyt ketään opettamaan, vaikka istuimme kiltisti luokassa kunnes kymmenen minuuttia ennen tunnin loppumista päätimme poistua. Matematiikka ja fysiikka tietysti ovat ainaisen ihania (todennäköisyyslaskentaa sekä pyörimistä&gravitaatiota), mutta liikunta... Olen inhonnut koululiikuntaa hamasta menneisyydestä asti, vaikka en ala-asteella ehkä ihan niin kovasti. Seiskalla minä sain ensimmäiseksi arvosanaksi seiskan, vaikka raahasin aina sukset, luistimet sun muut ja yksi luokkalainen, jolla ei ollut koskaan varusteita tai mitään sai saman arvosanan. Liikunnanopettaja ei ole koskaan tykännyt minusta (enkä minä siitä, ei sen puoleen), mutta numeroni olen onnistunut nostamaan ysiin asti lähinnä pärjäämällä kuntotesteissä (paitsi Cooperissa).

Tänään meillä oli sitten suunnistusta, mikä on periaatteessa ihan siedettävää, koska siinä ei riitä pelkkä urheilullisuus vaan pitää myös osata lukea karttaa ja maastoa. Varsinainen valituksenaiheeni on kuitenkin se, että ensi viikon torstai pitää kuluttaa menemällä rääkkäämään itsensä hengiltä jonnekin saamarin Elixiaan. Ei innostaisi yhtään tuollainen pakkotuputus, varsinkin kun nyt kerrankin mennään johonkin, niin voisi se olla jotain mielenkiintoisempaakin (jooga <3). Sen jälkeen onneksi alkavatkin vanhojentanssiharjoitukset, jotka eivät sinänsä ole liikuntaa sanan pelottavassa merkityksessä.

Päätin tosin osallistua yhteen NaNo-foorumin haasteeseen, jossa pitäisi harrastaa joka päivä lokakuussa puolisen tuntia liikuntaa, ja logiikkani mukaan se on NaNo-valmistelua eli se ei ole liikuntaa, eli voin siis harrastaa sitä. Sama pätee vaikka siihen, että voin pyöräillä kesällä työmatkani, koska se ei ole liikuntaa vaan työmatka. Liikuntaan itseensä minä vain kohdistan niin pahoja ennakkoluuloja, että minulla pitää olla oikeasti joku syy liikkumiselle, eikä sitä missään nimessä saa kutsua liikunnaksi tai urheiluksi.

Tein muuten tällaisen kivan testin ja se antoi tulokseksi seuraavaa:
Mielipiteitäsi lähimpänä oleva filosofi on Werner Heisenberg (1901-1976).

Alla 3 lähintä filosofia ja osumisprosentit:

1. Werner Heisenberg 78.0%
2. Charles Darwin 77.0%
3. Immanuel Kant 77.0%

Ajatuksiasi eniten vieroksuu Sören Kierkegaard 47.0%

Myös seuraavat 3 mielipidevaikuttajaa olivat lähinnä omaa vastaustasi:

1. Kirjailija, pakinoitsija Seppo Ahti 78.0%
2. Kirjailija Leena Lander 77.0%
3. Kirjailija Kata Kärkkäinen 75.0%
Jännää, eikö vain. Nyt kyllä painun pariksikymmeneksi minuutiksi spämmäämään NaNo-foorumeita ja sitten House! Nyyh, Sydämen asialla -sarjan Alex kuoli, miten surullista :'(