Kohta pitäisi kai raahautua äänestämään, mutta en vaan vieläkään tiedä kenelle sen ääneni antaisin (ja että lieneekö sillä edes väliä), koska Ylen vaalikoneen kysymyksiin en edelleenkään osaa vastata, ja ihQdaa-galtsun vaalikoneeseen taas kukaan ehdokkaistamme (keski-ikä 184,3) ei ole vaivautunut vastaamaan. Että joo. On mulla pari vaihtoehtoa, mutta tässä on kai taas kyse siitä "pienempi paha" -jutusta (jotka ovat äärimmäisen ärsyttäviä) ja toisaalta en minä täällä kai tulevaa valtuustokautta edes asu kuin vuoden.

Lukeminen puolestaan on nyt sopivasti NaNoWriMon alla ottanut vähän tulta alleen, oon lukenut suurimman osan Seitsemästä veljeksestä tänä viikonloppuna (tietysti parempi ollakin, kun lukupäiväkirja pitää palauttaa huomenna), enää kaksi lukua jäljellä, eikä se nyt niin pahalta tunnu. Tosin kirjoittamisen suhteen ajatukset alkavat käydä vähän vähiin. Lisäksi sain tänä aamuna Cecelia Ahernin Ihmemaan päätökseen ja hyllyssä odottaa muutama perjantaina lainattu kirja edellisten lisäksi (mm. Val McDermidia, ah, Tony Hill!)

Muuten tässä on käyty torstaina Studia-messuilla (kuuntelemassa niitä skottinaisia joilla oli ihan järjettömän sulattava aksentti) ja perjantaina yleisen musiikkitiedon ekalla tunnilla, ja sillä kurssilla on kaksi opettajaa, joka on aivan järjettömän mainiota, varsinkin kun molemmat niistä ovat ihan järjettömän mainioita :D

Ja pitäisi muistaa joku päivä tehdä ne fysiikan laskut viimein jos nyt enää loman ja kaiken muun häslingin jälkeen osaan laskintakaan käyttää, jostain maolista sitten puhumattakaan. Mutta NaNoon ei ole enää kauaa!