Kuuntelen YleX:n mahtavaa uutta joulubiisiä, joka on kuulemma Nightwish-pastissi, ja juon joulun ensimmäisiä glögejä. Laulaminen oli harvinaisen kivutonta, vaikka olo ei mikään auvoisa ole vieläkään. Sitten istuin koneen ääressä odottamassa Korvatunturia ladattavaksi, Juhalahti kuulosti kauhean oikealta ja tutulta vaikka sitä ei olekaan kuullut puoleentoista vuoteen.

Nyt on varmaan kuumettakin kun sormet tuntuvat niin kamalilta (tai sitten sisällä on muuten vain liian kuuma, mikä kyllä todennäköisempää). Olen näköjään alkanut erikoistua lyhyisiin ja järjettömiin merkintöihin, mutta oli aivan pakko kun kerrankin joku oli samaa mieltä minun kanssani tästä. On ehkä liian helppoa kysyä mistä asiasta, mutta keksi sille joka tietää kuka, se on ihan sopiva kysymys.
"Photographic memory or not, I don't understand why you like it. The characters are ghastly people who ruin each others' lives. I don't know how Heathcliff and Cathy ended up being ranked with couples like Romeo and Juliet or Elizabeth Bennet and Mr. Darcy. It isn't a love story, it's a hate story."

Ja kirjoitin ensin peole who ruin each others' livers. Äitikin kysyi äsken että aionko ruveta ryyppämään, ikäänkuin glögi automaattisesti johtaisi alkoholiin :P