Mielenkiintoista - päänsärky taitaakin johtua lihasten kiristelystä, kulmien kurtistelusta, pikemminkin kuin laseista. Tosin sain päänsärkyä myös siitä seikasta, että olen vieläkin vuoden liian nuori vaikken olekaan valmis kasvamaan aikuiseksi - ainoa verkkokauppa josta olisin Skywardin levyn löytänyt vaatii 18 vuoden ikää, eivätkä vanhemmat heltiä omalla nimellään tilaamiselle. Nightwishin Dark Passion Playsta minun tosin on saatava se kahden levyn versio - se, jossa toisella levyllä on kappaleiden instrumentaalit. (Eikä tämä sitten liity mitenkään haluuni tehdä omia tulkintoja, ei tietenkään.)

Sataa, ja pilvet ovat tummia - ja tuolla on sateenkaari, loivalla kaarella, se tietää huonoa säätä jatkossakin. Katsottiin äidin kanssa Wikipediasta mitä se sanoo sateenkaarista;

But I'll never let go, viulu on nyt historiaa, mutta tällä kertaa minulla on todisteita, viime kerrasta ei tainnut jäädä yhtään kunnollista kuvaa.
684588.jpg

Eih, tässä minä vain roikun, äidin ennustus kuusi tuntia taitaa tulla täyteen. Ancalimë alkoi kiinnostaa, ja tietysti Vehkan ficci odottaa betaansa.