Tunsin itseni alipukeutuneeksi vaikka kyllä valitsin tennarityyliset pikkukengät ihan tahallani, mutta kun en ollut menossa kuin todistusta hakemaan ja vähän soittamaan niin en kuitenkaan tarvinnut korkoja. Kokeidenpalautus oli aivan ihana (aattele miten hyvin tää ois mennyt jos ois itse asiassa ymmärtänyt jotain (sähköoppi on kyllä ihan taikuutta verrattuna mekaniikkaan)) eikä kukaan päässyt pilaamaan päivää, vaikka fysiikan ja kemian jälkeen vähän kammosin matikkaa kun sieltä olisi voitu tulla alaskin. Suvivirsi 1.0 oli ihan reps kun kolmannen säkeistön (linnut laulujansa) kanttori päätti säestää kunnon mörinäuruilla :'DD Sitten vakoiltiin T:n kanssa tanssiharkat ja ajettiin Jyväskylään, ostin taas ihan turhia vaatteita mutta kesä! Tänään sain tylsän todistuksen ja taas stipendin ja keskiarvo oli aika paljon.

Ja hassua, en ole koskaan ollut mikään kesäihminen ja mua ärsyttää kun en kesällä näe melkein ketään (ainakaan kenet haluaisin nähdä) ja mulla ei ole kaveriporukkakesiä, mutta toisaalta nyt on sellainen kesäkesäkesäloma! ja kaksi viikkoa -fiilis. Ja ehkä aiemmin kuin on terveellistä alan lukea fysiikkaa (olisin varmaan aloittanut jo tänään, mutta johonkin piti vetää raja) ihan kertauksen vuoksi ja toivottavasti saan ruotsiharjoituksia ja jopa näytelmä tuntuu nyt kivalta ajatukselta. Ja kun saisi sen ajokortin niin voisi edes sekunnin olla täydellistä.

Lakkasin kynnet pitkästä aikaa (jos sitä mustaa vasenta nimetöntä ei lasketa, enkä edelleenkään muista oliko se oikeasti vasen vai oikea, mutta saahan sitä tulkita).