Päivän kappale: Tarja Turunen - I walk alone

Ja vaikka se oli soittimessa repeatilla koko ruokatunnin, on tänään tullut kuunneltua myös They're Taking the Hobbits to Isengardia. Terveellinen yhdistelmä, sanoisin, mutta kai se ehkä on - yhdistettynä meidän mahtaviin englannintunteihimme varsinkin. Matikanopettaja uusi taas säikyttelytaktiikkansa vuoden alusta ja tuli luokkaan, mutta me olimme tällä kertaa vähemmän säikkyjä, "väärä luokka..." "onko?" "on" "aina minä katson jotain tiistain lukujärjestystä.."

Kirjastokin on kiinni kun ne tekevät siellä... jotain, joten tulin odottamaan pianotuntia tänne työväentalolle, ja koska meidän musiikintuntimme ovat tilapäisesti täällä, on täällä myös netti. Joten yllättääkö se nyt ketään, etten minä saa vieläkään englannin ainetta kirjoitettua.

Eilen illalla kävimme viime keväisillä konserttirahoilla syömässä laulajien kera, oli oikein mielenkiintoinen ilta, ja varsinkin kun teemaksikin sukeutui sellainen, joka saattaa sopia minullekin. Juice-teema olisi ollut todella mielenkiintoinen, mutta onneksi ei kuitenkaan. Laulutuntinikin alkavat jo tänään, koska minulla oli keväältä yksi kerta rästissä. Ei mitään vikaa, paitsi että pitäisi siivota perjantain kirjapiiriä varten, kirjoittaa se englannin aine, katsoa House, harjoitella ja kirjoittaa puhe. Ja tehdä fysiikanläksyt. Huih, pelottaa...