Inhoan sitä että huomenna pitää mennä kouluun, tai siis on se varmaan kiva jos viihtyy kylmässä pururadalla kävelemässä tai katsomassa joidenkin urheiluhullujen sählyturnausta (varsinkin kun varmasti osuu fiksu istumaan väärään kohtaan katsomoa eikä näe oman luokan pelejä), mutta kyllähän se vie aikaa kaikelta tärkeämmältä kuten nukkumiselta (tai sitä vaan, että nukuin viime yönäkin yhdeksän tuntia ja tällä viikolla olen muutenkin yrittänyt saada unta jos ei lasketa sitä sunnuntai-maanantai -yötä kun luin ensin Midnight Sunia niin pitkälle kuin sitä yleensä on ja sitten oli pakko siirtyä Twilightin pariin. Mutta silti mua väsyttää jatkuvasti.)

Yo-kuuntelut menivät miten menivät, tai oikeastaan aika hyvin. En ole vielä kysellyt ruotsin alustavia, lähinnä sen takia että tiedän jo monivalintojen pisteeni ja opettaja ei vielä tänään luvannut tarkistaa alustavia. Kirjallisista en jaksa vielä hermoilla, vaikka olen kyllä vähän viime aikoina huomannut, että englannissakin on sellaisia asioita joista en olekaan ihan satavarma. Tai siis ainahan niitä on ollut, mutta nyt tuntuu että niitä on enemmänkin kuin poikkeuksen poikkeukset. Mutta toisaalta eihän kirjoituksissa kuitenkaan kysytä niitä asioita joita minä en osaa, eihän ;D

Tekisi mieli ainakin katsoa Foylen sotaa, harrastaa kuvanmuokkausohjelmia ja mennä nukkumaan, enkä millään ehdi tehdä noita kaikkia vielä tämän vuorokauden puolella. Ainakaan jos en nyt lähde pois.