Ei tullut kultaa. Mutta kun tapana on kaivella asioista myös niiden positiivisia puolia, niin voitettiinpahan sentään Ruotsi. Ja sen kanssa on elettävä.

Näin viime yönä unta olleeni lähes ainoa suomalainen venäläisessä jääkiekkokatsomossa, kaikkialla ympärillä oli hirveästi punapaitaisia venäläisiä. Siinä minun vieressä istui joku toinen suomalainen, ja Mertaranta haahuili jollain erätauolla siellä katsomossa ja tahtoi ottaa meistä valokuvan kun oltiin niin harvinainen näky niiden venäläisten seassa :P

Tänään kävelin kotiin, tai melkein, loppumatkasta soitin äidin hakemaan kun alkoi vastatuuli käydä liian rankaksi. Olen säälittävän huonossa kunnossa, mutta liikunta ei ole koskaan ollut minun juttuni. Nytkin olen soittanut sitä viulua viikonloppuna pari tuntia, ja molemmat kädet kramppaavat. Tosin toisessa se kipu on jotain muuta kuin lihasperäistä, jousen liike vain ärsyttää sitä, mutta viulukäsi on kyllä oikeasti lihasten puolesta kovilla. Noh, kävelin kuitenkin nelisen kilometriä, että ei tässä ihan nollille jääty.

Viulun siis sain, ja nyt on innokkaasti soitettu varsinkin TSH-musiikkia - siis sitä Rohanin teemaa, kun sen jopa osaan. Löysin myös Last.fm:n kautta kivaa irkkumusiikkia. Ja ranskalaisen bändin nimeltä Korvapuusti - nettisivunsa ovat ranskaksi, jota en siis ymmärrä, mutta sitten sieltä löytyi korvapuustien ohje, selvällä suomen kielellä.